I Samsungovi jeftiniji telefoni mogli bi dolaziti bez punjača

Budući da je Samsungova A serija poprilično popularan izbor kod domaćih kupaca, moglo bi biti nezadovoljnih korisnika koji su uz svoje nove telefone navikli na punjač u kutiji

Matej Markovinović utorak, 8. ožujka 2022. u 13:18

Apple je još pri lansiranju iPhone 12 modela na tržište, odlučio uvesti tada novi trend u svrhu zaštitu okoliša. Riječ je, naime, o trendu izbacivanja punjača iz kutije, kojeg je vjerno počeo slijediti i Samsung kod svojih flagship modela.

No, iako su prošle godine bez punjača stigli i neki jeftiniji Samsungovi telefoni, poput Galaxy A13 5G i Galaxy A03S modela, čini se da će uskoro još neki ostati bez te „pogodnosti“. Barem tako tvrdi poznati leaker Yogesh Brar.

„Nema punjača u kutiji za nadolazeće modele serije M i A“, kratko je napisao Brar na svom Twitteru. Nije u potpunosti sigurno cilja li leaker na apsolutno cjelokupan budući asortiman Samsungovih telefona ili samo na one koji će izaći na tržište u skorije vrijeme.

Iako još ništa nije potvrđeno, ne bi bilo čudno da se Samsung uistinu „odrekne“ punjača. Ako se to uistinu ostvari, to će ponajviše pogoditi one koji rijetko mijenjaju pametne telefone ili im je pak neki model iz A serije prvi „pametni ljubimac“, piše Android Authority.