NetSafe obilježava 10 godina rada u Hrvatskoj i 10 godina Fortinet distribucije

NetSafe je value added distributer mrežnih i sigurnosnih rješenja, a u Hrvatskoj postoje od 2012. godine - osim što slave 10 godina postojanja u Hrvatskoj, isto toliko dugo nude i Fortinet mrežna sigurnosna rješenja

Netsafe.hr četvrtak, 12. svibnja 2022. u 06:05

NetSafe (Sigurna mreža d.o.o) je dugogodišnji distributer s dodanom vrijednošću (Value Added Distributor) specijaliziran za prodaju mrežnih i sigurnosnih rješenja. Ovaj mjesec obilježavaju 10 godina postojanja u Hrvatskoj.  NetSafe grupa osnovana je 2004. godine u Rumunjskoj, a od 2012. godine ima i ured u Zagrebu. Kao distributer rješenja s dodanom vrijednošću, pomažu organizacijama u njihovim potrebama kod implementacije rješenja za kibernetičku sigurnost i digitalnu transformaciju. Prema njihovom iskustvu, mnoge tvrtke nisu u potpunosti svjesne kompleksnosti i mogućnosti različitih rješenja za kibernetičku sigurnost i načina na koji im mogu pomoći da izbjegnu skupe povrede podataka. S profesionalnim vještinama i dugogodišnjim iskustvom na tom području, NetSafe pomaže kod povećanja zadovoljstva klijenata i istovremeno smanjuje bespotrebne troškove.

Kroz 10 godina NetSafe je stekao velika iskustva u zastupanju proizvođača i podrške prodaji integratorskim poduzećima u regiji (najviše Hrvatska ali uz to su prisutni i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini).

NetSafe radi isključivo kroz kanal (vendor-distributor-partner-end user), a portfelj im obuhvaća sigurnosna rješenja, mrežna rješenja, zaštita endpointa, cloud zaštita… Rješenja su namijenjena za male korisnike, srednje korisnike, velike korisnike i ISP-ove. NetSafe svoj fokus vidi u podršci partnerima i njihovom poslovanju. Njihove usluge dodane vrijednosti uključuju konzultacije, dizajn tehničkih rješenja, prodajnu podršku, postprodajnu podršku, edukaciju, logistiku i podršku u marketingu. Neka od rješenja koje zastupaju su: Fortinet, Keysight IXIA, A10 Networks, Fidelis cybersecurity, Rackmount.IT. NetSafe-u fokus nije samo na prodaji, već im je cilj suradnja s partnerima i podrška kroz cijeli prodajni ciklus . NetSafe će vam pomoći da svoj posao obavite brže, lakše i bolje.

Osim što Netsafe slavi 10. rođendan, također slavi i 10 godina Fortinet distribucije, koje je najimplementiranije mrežno sigurnosno rješenje u regiji. Fortinet je jedina tvrtka koja kroz integrirani pristup ima sigurnosna rješenja za zaštitu mreže, krajnjih korisnika, aplikacija, podatkovnih centara i clouda što potvrđuje i nezavisna certifikacijska kuća Gartner,  gdje se Fortinet niz godina nalazi među liderima na tržištu. Fortinetov integrirani pristup, koji se naziva Security Fabric, omogućava povezivanje end-to-end sigurnosnih rješenja koja pokrivaju sve vrste korisnika i sve moguće vektore napada na vaše računalne mreže i podatke. Povezivanje je moguće s Fortinet rješenjima, ali i s rješenjima drugih proizvođača.

NetSafe je kroz godine distribucije stvorio veliku ekspertizu na području rješenja koja Fortinet nudi pa tako članovi NetSafe tima pružaju, presales podršku, tehničku podršku i još niz prodajnih usluga.

Danijel Šurina, NetSafe Country Manager za Hrvatsku
Danijel Šurina, NetSafe Country Manager za Hrvatsku

NetSafe iz godine u godinu bilježi poslovni rast, a nedavnom akvizicijom od strane Nuvias grupe taj rast će se samo ubrzati. Ova akvizicija će pomoći daljnjem rastu tvrtke, a znanje i podrška koju donosi Nuvias grupa poboljšat će podršku svim partnerima. Danijel Šurina, Country Manager za Hrvatsku, kaže kako će NetSafe nastaviti samostalno poslovati unutar Nuvias grupe – “Na taj način osiguravamo kvalitetu naših usluga koje kao distributer s dodanom vrijednošću pružamo svim našim poslovnim partnerima. Nuvias grupa  je idealan partner NetSafea koji će nas podržati u radu na našem tržištu i omogućiti da učvrstimo svoju poziciju vodećeg distributera koji u svom portfelju ima cyber security rješenja više proizvođača. Želimo biti i predvodnik digitalne transformacije te sa svojim znanjima pomoći partnerima u implementaciji takvih sustava.”

 I za kraj navedimo NetSafe moto: “Stay Safe with NetSafe”

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi