U novoj tarifi Hrvatskog Telekoma nudi se neogranični Internet i pozivi, uz nekoliko napomena

Korisnici će na raspolaganju imati neograničeni Internet, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama

Bug.hr utorak, 7. svibnja 2019. u 15:30

Hrvatski Telekom uvodi novu tarifu koju su nazvali Neograničena. Kao što joj i samo ime govori, Neograničena tarifa donosi neograničeno korištenje Interneta, neograničene pozive i SMS-ove unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.

Zbog zaštite samih korisnika, nakon dosezanja Internet potrošnje od 60 gigabajta, korisnik će slanjem poruke dobiti dodatnih 10 gigabajta te će na taj način moći neograničeno povećavati dodatne gigabajte.

"Našim smo korisnicima omogućili uživanje u prednostima flat Interneta, da se povežu, angažiraju i dijele informacije kad god žele i gdje god žive" – rekla je Nataša Rapaić, članica Uprave za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Osim besplatnih minuta i Interneta, u tarifi Neograničena, korisnici će moći kupiti i Samsung A50 po cijeni od 30 kuna mjesečno ili Samsung A70 za 50 kuna mjesečno, dok je Huawei P30 dostupan po cijeni do 105 kuna mjesečno ili Huawei P30 Pro 6 za 150 kuna mjesečno. U tarifi su dostupni i Apple proizvodi po povlaštenim cijenama.

Neograničena tarifa korisnicima je dostupna od 4. svibnja i moguće ju je ugovoriti uz promotivnu cijenu od 199 kn i u Magenti1, poručili su iz HT-a.