Samsung predstavio inovativne lifestyle uređaje za kućanstvo

Samsung je na CES sajmu najavio nove modularne kućanske uređaje koji se odlikuju prilagođenim dizajnom i mogućnošću bežičnog povezivanja, a sve u svrhu prilagođavanja potrebama suvremenog doma

Bojan Mušćet petak, 10. siječnja 2020. u 06:00

Age of Experience, naziv je strategije kojom Samsung namjerava obilježiti početak novog desetljeća. Riječ je o pristupu uređajima kao inteligentnim suradnicima, uz ideju da tehnologija korisnicima pruža potporu u svakodnevnom životu.

„Samsung nastoji razviti kućanske uređaje koji su u skladu sa suvremenim načinom života te kombiniraju moderan dizajn i inovativnu tehnologiju“

Samsung nastoji razviti kućanske uređaje koji su u skladu sa suvremenim načinom života te kombiniraju moderan dizajn i inovativnu tehnologiju. Korisnicima je tako pružena mogućnost da odaberu inovativni kućanski uređaj koji će im najbolje odgovarati te osigurati izvrsnu povezanost i korisničko iskustvo.“, rekao je Harry Choi, viši potpredsjednik Odjela za digitalni & lifestyle dizajn, Samsung Electronics.

Samsungova je teza kako dom više nije samo mjesto za opuštanje i relaksaciju, već ujedno i prostor za vježbanje, ured te izvor svakodnevne zabave. Stoga su odlučili kreirati uređaje koji su fleksibilni i višenamjenski te koji će pratiti potrebe korisnika – Bespoke hladnjak, prijenosnu indukcijsku ploču, Cube seriju hladnjaka te sustav za održavanje cipela.

Hladnjak Bespoke zbog različite ponude materijala i boja omogućava korisnicima da se kreativno izraze prilikom uređenja kuhinje. Zahvaljujući opciji Flex Zone funkcija hladnjaka se lako može prilagoditi potrebama korisnika, odnosno hoće li se pretinac koristiti kao hladnjak ili zamrzivač.

Samsungova indukcijska ploča je tanka i dvostruka zbog čega omogućava jednostavniju pripremu obroka u bilo kojoj prostoriji unutar doma. Ima dva indukcijska plamenika i mogućnost postavljanja devet različitih razina jačine za pripremu različitih vrsta jela.

Nova Cube serija Samsungovih hladnjaka nudi tri nova, dimenzijama manja, modela hladnjaka koji mogu raditi u tri različita moda – Vine, Beer i Beauty. Radi se o modularnim hladnjacima, različitih stilskih kombinacija. Ovi hladnjaci zahvaljujući posebnoj tehnologiji hlađenja rade dovoljno tiho da ih se bez problema može postaviti i u spavaću sobu.

Samsungov sustav za održavanje cipela na jednostavan se i prikladan način brine o održavaju obuće kako bi ista trajala što duže.