HT svakoga vikenda u kolovozu poklanja neograničeni Internet

Svakoga vikenda tijekom kolovoza Hrvatski Telekom svojim će korisnicima omogućiti korištenje neograničenog Interneta bez naknade, u sklopu programa "U dobrim rukama"

Bug.hr srijeda, 29. srpnja 2020. u 20:21

Svakoga vikenda tijekom kolovoza Hrvatski Telekom će svojim korisnicima omogućiti korištenje neograničenog pristupa Internetu bez dodatne naknade. Najnovija je to pogodnost i dio je programa "U dobrim rukama".

Besplatno surfanje tijekom vikenda u kolovozu bit će dostupno mobilnim pretplatnicima, korisnicima bonova, kao i svim bonbon korisnicima. Nakon što neograničeni podatkovni promet preuzmu u Moj Telekom aplikaciji, korisnici će neograničeno i bez dodatne naknade surfati mrežom HT-a od svakog petka do nedjelje, zaključno s 30. kolovozom 2020. godine.

Besplatni prijenosi koncerata

Još jedna u nizu pogodnosti koje donosi HT-ov program "U dobrim rukama" namijenjena je ljubiteljima domaće glazbe. Svi korisnici MAXtv i MAXtv To Go usluga imat će priliku uživati u prijenosu koncerata u znak sjećanja na Olivera Dragojevića, a koji će se održati 29. i 30. kolovoza s početkom u 21:30 sati.

Atmosferu iz Vele Luke moći će se uživo pratiti i putem YouTube kanala HT-a, a snimke koncerata bit će i naknadno dostupne u MAXtv videoteci. Do kraja godine, svi korisnici Hrvatskog Telekoma moći će se opustiti i uz ekskluzivan glazbeni sadržaj u izvedbama Frajli i Urbana.

Više informacija o programu nagrađivanja "U dobrim rukama" dostupno je na ovom linku.