Bonbon SIMer – paketi mobilnog Interneta za studente

Paketi veličina od 15 do 120 GB prometa namijenjeni su studentima koji prate online nastavu, a HT je za njih organizirao i nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti laptop ili godinu dana mobilnog Interneta

Bug.hr ponedjeljak, 19. listopada 2020. u 11:50

Brend Hrvatskog Telekoma bonbon predstavio je nove pakete nazvane SIMer – mobilni internet na bonove, prilagođen potrebama studenata koji prate nastavu putem Interneta. SIMer ponuda se sastoji od tri paketa podatkovnog prometa – najmanji sadrži 15 GB i stoji 70 kuna, onaj s 50 GB iznosi 120 kuna, dok je najveći paket sa 120 GB prometa dostupan za 150 kuna.

Kako bi se ponudu aktiviralo, potrebno je putem web stranice bonbon.hr/SIMer  potvrditi studentski status i naručiti SIM karticu koja potom poštom dolazi na odabranu adresu. Po primitku SIM kartice, slijedi jednostavna online registracija i odabir jednog od ponuđenih SIMer paketa. Studenti mogu naručiti SIM kartice s navedenom ponudom do 15. prosinca 2020., a svi koji se do 15. siječnja 2021. godine registriraju i aktiviraju jedan od paketa, narednih će 12 mjeseci imati na raspolaganju ovu opciju kad god im zatreba dodatni mobilni Internet.

Nagradna igra za studente

Studenti koji se odluče za paket od 120 GB također sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu postati vlasnikom Notebook HP prijenosnog računala ili pak osvojiti jednu od devet besplatnih godišnjih zaliha mobilnog Interneta.  Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo automatski zabilježeno, potrebno je samo registrirati SIM karticu s ispravnim imenom, prezimenom i osobnim podacima te aktivirati najveći studentski paket, kažu iz HT-a.

Na njihovim stranicama moguće je pronaći sve potrebne podatke o ovoj usluzi i nagradnoj igri.

"S obzirom na specifičnost akademske godine u kojoj se značajna količina nastave održava u virtualnim predavaonicama, a što zahtijeva i veću potrebu za uslugom interneta, osmislili smo ponudu kako bi studenti mogli nesmetano ispunjavati svoje akademske obveze. Ovom ponudom prilagođenom potrebama Generacije Z, temeljenoj isključivo na podatkovnom prometu koji je ovoj populaciji najvažniji, nastavljamo odgovarati na potrebe svojih korisnika", izjavio je povodom lansiranja SIMer ponude Diego Perez-Tenessa de Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.