eSimpa – opcija za surfanje Internetom uz 100 postotnu kontrolu potrošnje

Najnovije opcije za Simpa korisnike mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji i putem weba, a najbrži korisnici će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci

Bug.hr petak, 22. travnja 2022. u 13:01

Hrvatski Telekom je predstavio novu digitalnu ponudu za privatne korisnike koja omogućava brže i lakše surfanje na 5G mreži uz 100% kontrolu potrošnje. Riječ je o novoj ponudi za korisnike bonova, eSimpa, kojom korisnici dobivaju još više gigabajta, minuta i poruka, bez brige o naknadi za uspostavu poziva ili što se dogodi kad potroše sve GB iz opcije.

U sklopu nove ponude moguće je aktivirati opciju eSimpa S za 99 kuna koja uključuje 7+1 GB Interneta te 2.000 minuta i SMS poruka, zatim eSimpa M za 119 kuna s 10+5 GB Interneta, 2.000 minuta i SMS poruka, kao i eSimpa L za 139 kuna u kojoj korisnik dobiva 15+10 GB Interneta i 2.000 minuta i SMS poruka. Svi oni koji traže više, za samo 19 kuna mogu aktivirati i 5G opciju koja bez ograničenja pruža najbrže 5G iskustvo surfanja uz eSimpa opcije.

SOS opcija

Ako korisnik potroši sav Internet promet iz opcije, zaustavlja se daljnja potrošnja, s ciljem zaštite stanja računa korisnika te mu se omogućuje aktivacija SOS opcije za 1 kunu kojom dobiva 2GB u iduća 24 sata.  Time je omogućeno da umjesto naplate po osnovnoj tarifi, korisnik aktivira novu eSimpa opciju u Moj Telekom aplikaciji i bezbrižno nastavi svoje surfanje.

U eSimpa opcijama ne naplaćuje se niti naknada za uspostavu poziva, stoga se 2.000 minuta i SMS poruka iz opcija mogu koristiti bez dodatnih naknada. Dodatna pogodnost je i što korisnici sve neiskorištene jedinice mogu prenijeti u idući mjesec. Za eSimpa korisnike tu je i dalje mogućnost prebacivanja jedinica iz opcije drugim Simpa korisnicima.

Nove eSimpa opcije mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji, a najbrži će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci. Uz to, svim novim korisnicima osigurano je i 6 GB dobrodošlice. Pružanjem jedinstvenog digitalnog iskustva HT svim svojim korisnicima nastavlja omogućavati prilike potrebne za izgradnju svijeta boljih mogućnosti. Sve detalje nove ponude moguće je saznati ovdje.