Linksova poslovnica u Dubravi preseljena u veći i moderniji prostor na Dankovečkoj 12

Links nastavlja s modernizacijom svojih poslovnica. Posebno osvježenje doživjela je poslovnica u Dubravi koja se sada nalazi na adresi Dankovečka ulica 12

Bug.hr petak, 31. svibnja 2024. u 09:57

Veći prostor s još većom ponudom i atraktivnim popustima. Sve to nudi nova Linksova poslovnica u Dubravi koja se 25. svibnja preselila na novu lokaciju na adresi Dankovečka ulica 12.

Stanovnici istočnog dijela Zagreba, a i svi oni koji se tamo nađu, moći će uživati u većoj ponudi informatičke opreme u još većem i modernijem prostoru. Posjetitelje će svakako razveseliti i činjenica da se nova poslovnica može pohvaliti i većom demo zonom, gdje se mogu isprobati najnoviji proizvodi prije kupnje.

Povodom otvorenja nove poslovnice, 25. svibnja, svi posjetitelji nove Linksove poslovnice u Dubravi dobili su prigodne poklone kao znak zahvalnosti za njihovu vjernost i podršku, a razveseljavala ih je i Linksova maskota. Ako se niste našli među njima, ne brinite, Links misli na sve stoga je povodom preseljenja u novi prostor pripremio posebnu ponudu koja traje do 1. lipnja.

Tako se, primjerice, u novoj poslovnici može kupiti laptop Lenovo V15 G3 (82TT00LMSC) s Intelovim Core i3 1215U procesorom, 16 GB RAM-a i 512 GB SSD-a po promotivnoj cijeni od 429,99 eura. Za one koji više preferiraju stolna računala, Links je pripremio i veliku akciju na računalo s Ryzen 5 7600X procesorom te RTX 4060 Ti grafičkom karticom.

U novoj se poslovnici po promotivnoj cijeni mogu kupiti i  tableti, pametni satovi, prijenosne baterije, slušalice, miševi i još mnogo toga, a tu je i nagradni natječaj u kojem je moguće osvojiti Thermaltake kućište H570 TG ARGB u vrijednosti 189,99 eura. Za sudjelovanje je potrebno odgovoriti na nagradno pitanje u formularu i uz malo sreće, upravo vi možete biti dobitnik nagrade koja se preuzima u Linksovoj poslovnici na Dankovečkoj 12.

Nova poslovnica u Dubravi, svojim većim prostorom, proširenom ponudom i većom demo zonom, potvrđuje predanost Linksa pružanju vrhunske usluge i najnovijih tehnologija svojim kupcima.

Najnovije trendove, aktualne ponude i dodatnu inspiraciju pronađite na stranici links.hr i na društvenim mrežama FacebookInstagram i TikTok.