Tema Trgovina
Promo

Ponude na sve strane: Vaša destinacija za Black Friday uštedu

Sezona darivanja je stigla, a to znači da je vrijeme za nabavku najboljih poklona po najboljim cijenama. Ima li boljeg dana za kupovinu nego Black Friday? S popustima i posebnim ponudama na svakom koraku, ljubitelji šopinga sigurno će pronaći ono što traže. Mall.hr vas vodi na putovanje kroz ovu vrtoglavu ponudu i pomaže vam da pronađete savršene poklone za svoje najdraže.

Mall.hr 3. studenog 2023.
Promo

Ohrabrivanje žena: Umijeće promišljenog darivanja

Darivanje ženama je poseban način izražavanja ljubavi, poštovanja i podrške. To je prilika da ohrabrimo posebne žene u našim životima da ostvare svoje potencijale i snove. Umijeće darivanja nije ograničeno na odabir fizičkih predmeta; ono se ogleda u pažnji, kreativnosti i pažljivom razumijevanju potreba i želja osobe koju darujemo.

Mall.hr 31. listopada 2023.
Trgovina

Šopingholičari

Koristite li "loyalty" program nagrađivanja vjernosti kupaca i smatrate li da kroz njega štedite?

Kada vam trgovac ponudi učlanjenje u program nagrađivanja vjernosti kupaca da li ste sretni zbog te nove mogućnosti ili vas njegova ponuda iritira? Osjećate li da je takvo učlanjenje atak na vašu privatnost ili pak opcija za dodatne uštede? Što je u stvari program nagrađivanja vjernosti kupaca, što on nudi, za koga je namijenjen i da li zaista štedimo koristeći ga, saznajte u nastavku.

Suzana Vezilić 17. rujna 2023. 42 42 komentara

Naša print izdanja