Pogledajte najbolje ocjenjeno predavanje s BFS-a 2020 koje je održao dr. med. Igor Berecki - Doc

Ovacije publike za predavanje "Kuda idu umjetno inteligentne svinje kad se pred njih baci medicinsko biserje?" pozicionirali su Doca u apsolutnu zvijezdu BFS-a 2020... Evo video predavanja!

Dragan Petric nedjelja, 16. veljače 2020. u 13:00

Kada u najvećoj kino-dvorani u Hrvatskoj pljesak na kraju predavanja traje minutama i predavač se poziva na bis i kada to predavanje publika ocijeni s prosječnom ocjenom 4,65, onda znate da je nastupila - apsolutna zvijezda. Upravo to se dogodilo na Bug Future Showu 2020, kada je nastupio Bugov dugogodišnji suradnik, pedijatar-intenzivist s Odjela intenzivnog liječenja djece KBC-a Osijek, dr. med. Igor Berecki - Doc, keynote predavanjem naslovljenim "Kuda idu umjetno inteligentne svinje kada se pred njih baci medicinsko biserje?" - evo videa cijelog predavanja...

Ovako je najavljeno predavanje dr. Bereckog:

Prijelomno, senzacionalno, flambojantno! Halucinantna vizija svijetle budućnosti u kojoj medicina i računalne tehnologije idilično zagrljene jašu u romantičan zalazak Sunca: subjektivni pogled iz perspektive liječnika-intenzivista s hobističkim spoznajama o informatici.