Allrecipes Dinner Spinner - digitalna kuharica s video uputama kako jela pripremati

Riječ je o relativno popularnoj digitalnoj kuharici koja se uvelike oslanja na zajednicu kuhara amatera koji recepte za brojna jela žele podijeliti s drugima. Ono što ju čini dodatno zanimljivom, svakako je činjenica da nudi i jasne upute kako jela spravljati…

Matija Gračanin srijeda, 17. kolovoza 2022. u 05:30
OSNOVNI PODACI
Naziv Allrecipes Dinner Spinner
Namjena Digitalna kuharica prikladna i za početnike u kuhinji
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

Allrecipes Dinner Spinner još je jedna digitalna kuharica koja obiluje receptima za brojna jela, a od većine se sličnih aplikacija razlikuje najviše po tome što prednost daje zajednici kuhara amatera koji svoje recepte žele podijeliti s drugima (dobar dio jela su doista testirali urednici što čitavoj svari dodaje na legitimnosti).

Uz brojne recepte za glavna jela, večere, deserte i drugo, ono što ovu aplikaciju čini dodatno zanimljivom, tu su i video instrukcije kojih ima ih nešto više od tisuću, a uz pomoć kojih bi spravljanje jela trebalo biti moguće i onima koji se u kuhinji inače baš dobro i ne snalaze ili se tek po prvi put upuštaju u spravljanje jela.

Zgodno je to što je sastojke moguće dodati na listu za kupovinu kako bi sama nabavka prošla jednostavnije, a tu su i neke druge praktične stvarčice. Dakako, aplikaciju se ne mora koristiti samo onda kada se želi iskušati neko jelo, nego i za inspiraciju kako bi se stvorila vlastita kombinacija jela koju se onda također može podijeliti s drugima.

Jedan od korisnih detalja svakako je i personalizirani prikaz recepata koji se tijekom vremena prilagođava i to uzimajući u obzir to koje se kuhare prati, a tu je u mogućnost dodavanja recepata u favorite i stvaranje kolekcija kao i dijeljenje vlastitih recepata s drugima. Ukratko, svi oni koji žele iskušavati nova jela ili recepte koje su sami osmislili podijeliti sa sve većom zajednicom, trebali bi iskušati ovu aplikaciju.