CEWE Photoworld - najlakši način za izradu različitih foto poklona izravno s telefona

Ovo je možda i najpoznatija usluga putem koje je moguće naručivati izradu čitavog niza foto proizvoda od vlastitih slika – od ispisa digitalnih fotografija, preko lake izrade foto albuma i kalendara, pa sve do izrade prilagođenih maskica za mobitel, zidnih dekoracija te čestitki i razglednica…

Matija Gračanin četvrtak, 17. prosinca 2020. u 04:13
OSNOVNI PODACI
Naziv CEWE Photoworld
Namjena Izrada foto albuma, ispis fotografija...
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

CEWE je već dulje vrijeme prisutan i na našem tržištu, a sigurno ga dobro znaju svi koji su htjeli na jednostavan način ispisati svoje digitalne fotografije na foto papiru. Međutim, putem je te iste usluge moguće naručiti daleko više raznovrsnim foto proizvoda koji mogu poslužiti i kao odličan dar.

Da bi stvar bila bolja, tu je i službena aplikacija za pametne telefone putem koje je lako i dati izraditi kao i naručiti razne proizvode. Nakon instalacije aplikacije, valja izabrati zemlju te partnersku trgovinu gdje će se moći podići naručena ili naznačiti da će se svoje foto uratke naručiti izravno od CEWE-a koji će ih onda dostaviti putem DPD-a.

Ostaje izabrati što se želi naručiti, a tu je doista mnogo toga: od tipičnih foto albuma, preko kalendara ili tek običnog ispisa digitalnih fotografija, pa sve do maskica za mobitel, postera i zidnih dekoracija, čestitki i razglednica te drugoga. Naravno, pri svemu će se koristiti vlastite fotografija koje se ne moraju nužno nalaziti na pametnom telefonu; do njih se može doći i sa SD kartica, Google Photosa, Dropboxa, i dijeljenje mape u lokalnoj mreži.

Zgodno je što je raspored slika i elemente moguće proizvoljno određivati i na taj način u potpunosti prilagoditi foto album ili kalendar (neki dodaci i koštaju), a i sama će aplikacija ponuditi automatski generirane albume od kojih je lako naručiti izradu foto knjige. Cijene prilično variraju pa se slike mogu ispisati već za 60 lipa po fotografiji, foto album tvrdog uveza s 202 stranice stoji gotovo 230 kn dok je sama aplikacija – besplatna.