Copy Me That - osobna digitalna kuharica za kopiranje, organiziranje i upravljanje receptima

Za razliku od brojnih drugih digitalnih kuharica, ova se specijalizira za jednostavan pronalazak i unos recepata koji se mogu pronaći u bespućima weba, a pri tome je moguće u ručno unositi vlastite recepte i na taj način napraviti osobnu digitalnu kuharicu s omiljenim jelima…

Matija Gračanin utorak, 22. ožujka 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Copy Me That
Namjena Osobna digitalna kuharica
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 13 dolara godišnje (Premium)

Svakodnevno pripremanje kuhanih jela, zbog modernog užurbanog načina života, pomalo gubi u odnosu na naručivanje jela iz restorana uz dostavu. Ipak, mnogi i dalje itekako znaju uživati ne samo u kuhanim jelima pripremljenim kod kuće, nego i u samoj pripremi jela. Stoga ne čudi da i dalje postoji niz digitalnih kuharica, a Copy Me That je još jedna.

Doduše, za razliku od većine drugih sličnih digitalnih kuharica, ova se većinom usredotočuje na kopiranje recepata koji se mogu pronaći na webu i unos vlastitih recepata. Ukratko, riječ je o mobilnoj aplikaciji koja pomaže stvoriti osobnu digitalnu kuharicu i pomoći pri upravljanju recepata.

Ono što je čini doista posebnom jest izvrsna mogućnost jednostavnog kopiranja recepata, a za to postoji čak i dodatak za Chrome pa dodavanje recepata s web stranica zbilja jednostavan izravno i na računalu, dok se recepte može pregledavati i organizirati i kroz ovu aplikaciju na pametnim telefonima.

Naravno, Copy Me That nudi i čitav niz drugih mogućnosti, a osim što je unesene recepte moguće ukrasiti vlastitim fotografijama, recepte se može podijeliti s drugima, tu i je i planer jela kao o opcija stvaranja popisa za kupovinu. Ukratko, ova se aplikacija nameće kao ponajbolje rješenje za stvaranje osobne digitalne kuharice i upravljanje recepata. Osnovna inačica je besplatna, a za više mogućnosti valja plaćati godišnju pretplatu od 13 dolara za izdanje Premium.