dynamicSpot - najpopularnije rješenje koje interaktivni otok s iOS-a donosi na Android

Dinamični otok namijenjen notifikacijama i drugim funkcijama prilično je popularna mogućnost na iPhoneu 14 Pro, a već se neko vrijeme ista ta mogućnost može dobiti na Android telefonima. Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija koja upravo to omogućuje…

Matija Gračanin petak, 24. ožujka 2023. u 09:15
OSNOVNI PODACI
Naziv dynamicSpot 
Namjena Donosi značajku dinamično otok na Android telefone
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan / 3,98 eur

Otkad se popularni dinamični otok prvi put pojavio na iPhoneu 14 Pro, nije trebalo čekati dugo da se ta mogućnost pojavi i na Android pametnim telefonima. Dakako, da bi se to omogućilo, potrebno je instalirati neku od aplikacija, a dynamicSpot se i dalje nameće kao jedna od najpopularnijih i najboljih.

Ova je aplikacija preuzeta više od pet milijuna puta što, ne samo da svjedoči koliko se korisnicima Android telefona sviđa ova funkcionalnost ugrađena u Appleove telefone, nego koliko je aplikacija dynamicSpot vjerna u replikaciji te mogućnosti na Androidu.

Sam u je aplikaciju lako koristiti i podešavati, no na umu treba imati da joj se trebaju dati odgovarajuće privilegije kako bi mogla raditi. Srećom, sve će se podesiti odmah po prvom pokretanju aplikacije, a jednom kad je sve spremno, moguće je podešavati dodatne parametre te aplikaciju do određene razine personalizirati.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali zato ograničena mogućnostima. No, tko je spreman platiti 3,98 eura, uklonit će ograničenja i dobiti stvarčice kao što je mogućnost prikaza na zaključanom zaslonu, namjestiti da se ovaj interaktivni otok prikazuje uvijek, podešavati dodatne radnje i štošta drugo. Drugim riječima, svi oni koji žele na Androidu imati interaktivni otok svojstven iPhoneu, s ovom će aplikacijom upravo to i dobiti.