Keeper Password Manager - sposoban upravitelj lozinki namijenjen najzahtjevnijim korisnicima

Keeper je jedan od najpoznatijih upravitelja lozinki koji će se dopasti najzahtjevnijim korisnicima, a pod time se najviše misli na poslovne korisnike budući da nudi specifične mogućnosti .za velike poslovne sredine. Ipak, to ne znači da njegove raskošne mogućnosti ne mogu koristiti i svi drugi…

Matija Gračanin srijeda, 4. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Keeper Password Manager
Namjena Moćan upravitelj lozinkama
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / od 39,15 eur godišnje

Keeper je iznimno dobro opremljeno rješenje za organiziranje i čuvanje, ne samo lozinki, nego i drugih tipova osjetljivih podataka, nudeći pritom doista visoku razinu sigurnosti. Dostupan je na svim važnim platformama, a tu su i nezaobilazne aplikacije za pametne telefone.

Ističe se njegovim dobro promišljenim i izvedenim sučeljem koje je podjednako dobro usklađeno za sve platforme, a kako je namijenjen poslovnim korisnicima, svoju razinu sigurnosti i drugi potvrđuje nizom industrijskih certifikata.

Osim toga, tu je i niz drugih značajki od kojih se neke nešto rjeđe mogu susretati kod konkurencije. Uz automatsko popunjavanje polja za prijavu, tu je u mogućnost za jednostavno dijeljenje lozinki i pohranjenih datoteka na siguran način, ali su tu i neki dodatni alati.

 

Jedan od takvih koje svakako vrijedi spomenuti jest BreachWatch, ugrađeni alat koji pregledava Dark Web te upozorava u slučaju da nađe na lozinke koje su kompromitirane, a nalaze se pohranjene u snažno šifriranoj bazi.

Naravno, razlike između inačice namijenjene velikim poslovnim sredinama i onih koje su namijenjene širokoj publici zamjetne su (postoji i inačica namijenjena studentskoj populaciji), ali je jednako tako zamjetna i razlika u cijeni.

Ono osnovno izdanje se može koristiti besplatno, no ono je iznimno ograničeno, ali ako se žele dobiti naprednije mogućnosti, potrebno je platiti izdanje Unlimited koje stoji 39,15 eura godišnje, a tu su i obiteljski paketi. Bilo kako bilo, Keeper Password Manager spada među najbolje i najsposobnije upravitelje lozinki koji se trenutačno mogu pronaći, pa svi koji se još uvijek nisu odlučili za jedan od takvih alata, svakako bi trebali iskušati ovaj.