Listonic – lijepo napravljena besplatna aplikacija za izradu popisa za kupovinu

Mnogo je načina na koje se mogu izravno na pametnom telefonu raditi popisu za kupovinu koje je moguće podijeliti s drugima, no kako postoje aplikacije za gotovo sve što bi nekome palo na pamet, tako postoji i aplikacija koja se specijalizira upravo za popise za kupovinu…

Matija Gračanin četvrtak, 22. rujna 2022. u 09:05
OSNOVNI PODACI
Naziv Listonic 
Namjena Stvaranje i upravljanje popisima za kupovinu
Android Play Store / AppGallery
iOS App Store
Cijena Besplatan / 105 kn jednokratno, 75 kn godišnje ili 8 kn mjesečno (Premium)

Listonic je, najkraće rečeno, aplikacija koja se specijalizira za izradu popisa za kupovinu koje se može podijeliti s drugima (idealno kada se obaveza odlaska u nabavu svakodnevnih namirnica dijeli podjednako među ukućanima).

Prema postoji stvarno mnogo različitih načina kako je moguće stvarati, dijeliti i održavati popise za kupovinu na pametnim telefonima, oni koji muku muče s redovnim odlaskom u trgovinu, u ovoj će aplikaciji pronaći spas. Uostalom, činjenica da je preuzeta više od pet milijuna puta govori sama za sebe.

Uz to što je moguće vrlo brzo izraditi jednostavne liste za kupovinu dodajući namirnice koje valja kupiti (aplikacija može i predlagati namirnice), sve je moguće dodatno pametnije organizirati stvarajući kategorije, dijeliti popise s drugima (podržana je sinkronizacija), pregledavati povijest kupovine, tu je i mogućnost dodavanja cijena za stavke koje se kupuje i drugo.

Sučelje joj je usklađeno i vizualno zgodno, a dobro je i to što je dostupna na 40 jezika među kojima se našao i hrvatski jezik. Naravno, mogućnosti ima još, pa se ova aplikacija doista postavlja kao jedna od najboljih aplikacija ovoga tipa. Listonic se ne mora platiti, ali se moraju tolerirati oglasi kojih se može riješiti kupovinom izdanja Premium za 105 kn ili plaćanjem godišnje pretplate od 75 kn ili mjesečne pretplate od 8 kn.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

EQ subwoofer

MONITOR AUDIO MRW-10

10" MMP II zvučnik, 100W RMS, klasa D pojačala, DSP obrada, 50 – 120 Hz, tri unaprijed postavljene postavke načina EQ.

3.689 kn 489,61 € Kupi

HEOS soundbar

DENON HOME SB550

Iskustvo kućnog kina, jednostavan industrijski dizajn, Wi-Fi, bluetooth, 3D zvuk uz Dolby Atmos i DTS:X.

3.899 kn 517,49 € Kupi