MagellanTV - platforma s više od tri tisuće probranih dokumentarnih filmova

Riječ je o streaming servisu koji za relativno pristupačnu mjesečnu pretplatu omogućava pristup svojem katalogu od nešto više od tri tisuće dokumentarni filmova i serijala koji pokrivaju najraznovrsnije teme, od povijesti i umjetnosti do znanosti i tehnologije…

Matija Gračanin četvrtak, 4. studenog 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv MagellanTV 
Namjena Streaming platforma za dokumentarce
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 55 kn mjesečno

MagellanTV je nešto manje poznata platforma putem koje se može uživati u nešto više od tri tisuće dokumentarnih filmova i serijala od čega ih je dio dostupan u 4K razlučivosti, a ono čime se izdvaja od sličnih servisa, svakako je činjenica da obiluje kvalitetnim sadržajem i da se sadržaj redovno nadopunjava (jednom tjedno).

Doduše, na umu valja imati da na platformi su ipak daleko manje zastupljeni svjetski poznati i nagrađeni dokumentarci, ali to ne znači da je sadržaj koji je ponuđeno kvalitetom loš. Baš nasuprot, neki dokumentarni serijali i filmova ugodno iznenađuju i čitavu ovu platformu čine potencijalno vrlo poželjnom upravo ljubiteljima dokumentarnih filmova.

Slično kao i većina drugih streaming servisa, MagellanTV se može gledati na pametnim televizorima i sličnim uređajima, dok aplikacije za pametne telefone imaju i ugrađenu podršku za Chromecast. Osim toga, dostupan je diljem svijeta, no katalog se ipak razlikuje ovisno o tome u kojoj ga se zemlji želi gledati pa i to valja imati na umu.

Nudi probnu inačicu od sedam ili 14 dana (ovisno o tome na koji će se paket pretplatiti), no tko nije odmah spreman na plaćanje, katalog može slobodno listati i pogledati kratke pretpreglede ponuđenih dokumentarnih filmova i na taj način odlučiti hoće li se plaćati mjesečna pretplata od 55 kuna (ako se ne želi odmah platiti godišnja pretplata).Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi