OpenTable - pomaže pronaći i rezervirati mjesta u probranim lokalnim restoranima diljem svijeta

OpenTable je s jedne strane korisna aplikacija za brzo i jednostavno otkrivanje najboljih restorana u blizini, a istodobno omogućava da se u nekim restoranima unaprijed rezervira mjesto. U bazi budi više od 50 tisuća restorana diljem svijeta, a tu su se našli i restorani iz nekoliko regija u Hrvatskoj…

Matija Gračanin ponedjeljak, 31. listopada 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv OpenTable 
Namjena Pronalazak restorana i rezervacija stolova
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Jednostavno rečeno, OpenTable je zgodno osmišljena aplikacija uz čiju je pomoć vrlo jednostavno pronaći restorane u brojnim svjetskim destinacijama, a da bi stvar bila još bolja, putem aplikacije je moguće za dobar dio restorana rezervirati i mjesta za određeni broj osoba i željeni termin.

U bazi ima više od 50 tisuća restorana, a u toj su se izdašnoj bazi našli i neki restorani u nekoliko regija, otoka i gradova u Hrvatskoj. Pokriveni su Brač, Dalmacija, Dubrovnik, Istra, Osijek-Baranja, Primorje-Gorski Kotar i Zagreb no ne u cijelosti, pa i to treba imati na umu.

Jedna od prednosti aplikacije je u mogućnost ocjenjivanja te komentiranja restorana (komentare mogu ostaviti samo oni koji su doista restoran i posjetili), pa je na taj način jednostavnije pronaći onaj u kojemu se želi objedovati. Pri tome pomažu i fotografije interijera, eksterijera te jela koja se u restoranu mogu naručiti.

Naravno, aplikacija će automatski ponuditi restorane ovisno o lokaciji, no u svakome je trenutku moguće lokaciju ručno podesiti i na taj način pregledavati dostupne restorane. Tu je i mogućnost pretraživanja, opcija da se u listu omiljenih dodaju restorani (za to je potrebno i odraditi kratku registraciju) , a tu je i podrška za notifikacije kao i neke druge mogućnosti. OpenTable je posve besplatan i ne prikazuje ni oglase.