SideChef - digitalna kuharica prilagođena i onima koji tek žele naučiti kuhati

SideChef je zgodno osmišljena aplikacija koja nudi jednostavan i prilično praktičan način da se nauči kuhati raznovrsna jela, od predjela, preko glavnih jela do priloga i slastica. Stoga, ne samo da će poslužiti za kulinarsku inspiraciju, nego će biti korisna svima onima koji žele naučiti kuhati…

Matija Gračanin petak, 24. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv SideChef
Namjena Digitalna kuharica koja uči kuhati
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatno / 435 kn godišnje (Premium)

Digitalnih kuharica definitivno ne nedostaje, no SideChef se ipak ističe u gomili sličnih aplikacija. Naime, njegova je ključna prednost to što, za razliku od drugih tipičnih kuharica, ne nudi samo recepte za razna jela nego nudi i vodiče koji korak pod korak vode kroz tijek pripreme jela.

Štoviše, ide toliko daleko da su tu i tajmeri koji pomažu pri procjeni vremena za određene korake, a posebno je zgodno i to što će određeni koraci biti i objašnjeni (primjerice, kako narezati luk). Naravno, sve je popraćeno fotografijama i videozapisima što čitavu stvar samo čini dodatno primamljivom.

U ponudi je više od 18 tisuća zbilja raznovrsnih recepata među kojima će svatko naći nešto za sebe, a tu su i korisni detalji kao što je mogućnost jednostavne konverzije mjera (zgodno kada je recept, na primjer, prilagođen za četvoro osoba, no jelo bi se radije poslužilo jednoj osobi), poseban alat za planiranje jela i slično.

Osim toga, SideChef omogućava da se recepti vrlo lako pronađu uz čitav niz filtara, a jela može u preporučiti čak i na temelju sastojaka koje se ima kod kuće. Naravno, stvaranje popisa za kupovinu se podrazumijeva, a tu je i čitav niz drugih stvarčica. Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no za dodatni (Premium) sadržaj valja plaćati godišnju pretplatu od 435 kn.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi