Trivago - servis koji pomaže pronaći najpovoljniji hotelski i drugi smještaj

Trivago je servis koji se specijalizira za pronalazak najpovoljnijeg hotelskog smještaja, kuća ili apartmana, a ističe se mogućnošću usporedbe više od pet milijuna hotela diljem svijeta i to uz pomoć niza poznatih servisa koji se, pak, specijaliziraju za rezervaciju hotelskoga smještaja…

Matija Gračanin četvrtak, 30. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Trivago  
Namjena Servis za traženje hotelskog i drugog smještaja
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatno

Trivago je jedan od najstarijih servisa za traženje hotelskog smještaja koji je nešto više od 15 godina pokrenuti u Njemačkoj, a onda se tijekom godina proširio na čitavi svijet. Danas je riječ o iznimno popularnom servisu za traženje hotelskog smještaja, apartmana ili kuća koji nudi mogućnost pretraživanja više od pet milijuna raznih smještajnih jedinica u više od 190 zemalja (uključujući i Hrvatsku).

Kao i druge slične servise i Trivago je prilično lako koristiti. Hotele i drugi smještaje je moguće pretraživati prema lokaciji i datumu, a tu su i dodati filtri kao što je onaj za podešavanje cijene, ali i čitavog niz drugih parametara zbog kojih je pronalazak željenog smještaja tim jednostavnije i preciznije.

Osim toga, smještaj je moguće pronaći i prema lokaciji, odnosno, nalazi li se u blizini željenih atrakcija, a zgodno je i to što se za svaki od dostupnih smještaja dobiva i ocjena. Tako je moguće pročitati komentare gostiju koji su tamo odsjedali te su svoje mišljenje odlučili podijeliti s drugima.

Jednom kada je željeni smještaj pronađen, ako ga se želi rezervirati, Trivago će preusmjeriti na onaj servis putem kojega je traženi smješta pronađen. Drugim riječima, svi oni koji traže elegantan način pretraživanja ogromnog broja servisa koji se bave posredovanjem pri najmu hotelskog i drugog smještaja, ovo je aplikacija koju bi svakako trebali probati.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi