Videoleap - moćan mobilni video editor namijenjen najzahtjevnijima

Kategorija alata za uređivanje videozapisa na pametnim telefonima prilično je zasićena, no neke se aplikacije ipak uspijevaju nametnuti čak i među najzahtjevnijom publikom. Videoleap upravo je takva aplikacija – nudi sve što je potrebno za stvaranje videozapisa u pokretu…

Matija Gračanin ponedjeljak, 20. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Videoleap 
Namjena Raskošno opremljen mobilni video editor
Android Google Play
iOS App Store
Cijena 285 kn godišnje ili 529 kn jednokratno (Pro)

Već je na prvi pogled jasno kako Videoleap, prilično popularna aplikacija za izradu filmića izravno na pametnim telefonima i tablet računalima, cilja na nešto zahtjevniju publiku premda će u njoj sjajan mobilni alat za izradu videozapisa pronaći i oni koji se u to tek upuštaju (nekim će možda zasmetati što se mora prijaviti bili Facebookovim ili Googleovim računom)

Naime, ne samo da nudi sve one tipične mogućnosti za ovu vrstu aplikacija, nego ide i korak dalje nudeći značajke koje se običava ponajprije vidjeti u moćnim videoeditorima namijenjenim računalima, a da su prilagođene za jednostavno korištenje na pametnim telefonima.

Tako je tu podrška za keyframe animaciju, čitav niz posebnih efekata, filtara i metoda kojima se mogu izraditi doista impresivni videozapisi za koje se na prvi pogled nikad ne bi reklo da su napravljeni na pametnim telefonima kao što je mogućnost korištenja maski, podrška za chroma key i tome slično.

Stvarčice kao što je zgodno osmišljena vremenska linija na kojoj će se videozapisi preslagivati i miksati, mogućnost dodavanja tekst i korištenja čitavog niza tranzicijskih efekata, cijepanja videoklipova, podrške za slojeve, neograničenog poništavanja i ponavljanja radnji i zbilja štošta drugo, samo ovu aplikaciju čine još boljom i dodatni su razlog zašto je svakako treba probati.

Osnovna inačica aplikacije je namijenjena iskušavanju dostupnih mogućnost (izvoz videozapisa je onemogućen), a za puni doživljaj je potrebno ili plaćati pretplatu od 285 kn godišnje ili aplikaciju kupiti za 529 kuna jednokratno.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi