Yummly - sjajna digitalna kuharica koja će poslužiti i za kulinarsku inspiraciju

Ovo je prilično hvaljena i među ljubiteljima kuhanja vrlo popularna digitalna kuharica koja ne samo da obiluje raznovrsnim receptima, nego nudi i neke zanimljive mogućnosti kao što je mogućnost predlaganja jela na temelju aktivnosti u samoj aplikaciji…

Matija Gračanin ponedjeljak, 4. listopada 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Yummly 
Namjena Digitalna kuharica
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan 

Slično kao što je to slučaj i u brojnim drugim kategorijama u trgovinama aplikacija, područje kulinarskih aplikacija također je prilično zasićeno. Međutim, neka ipak treba promatrati kroz prizmu gotovo obvezatne opreme, a upravo je Yummly odličan primjer kulinarske aplikacije koju bi ljubitelji kuhanja i istinski gurmani i sladokusci trebali barem probati.

Naime, Yummly obiluje najraznovrsnijim receptima i praktičnim mogućnostima pa će odlično poslužiti upravo onda kada se žele isprobati neka nova jela ili pića ili kada se želi kulinarski inspirirati i novim jelom iznenaditi ukućane ili prijatelje. Njegova je baza recepata prilično bogata i ima ih nešto više od dva milijuna čime se jamči da će svačiji ukus biti zadovoljen.

Osim toga, Yummly se nekim mogućnostima izdvaja od konkurencije, a jedan od najboljih primjera je činjenica da je u stanju predlagati jela na temelju aktivnosti u samoj aplikaciji uzimajući pri tome u obzir kulinarske preferencije, specifične zahtjeve za prehranom, alergije i tome slično.

Tu su i druge korisne stvarčice kao što je jednostavno planiranje jela ili recepti specifično napravljeni tako da se jela pripreme za manje od pola sata, zatim automatsko generiranje popisa za kupovinu, a tu su i neki alati koji će dobro doći upravo kod kuhanja.

Nema što, ovo je digitalna kuharica koja će dobro doći već iskusnim kuharima-gurmanima, ali i onima koji se tek upuštaju u mnogima uzbudljiv svijet spravljanja jela. Aplikacija je besplatna, no za neke se mogućnosti ipak mora plaćati godišnja pretplata od 30 dolara (dostupan je probni period).