Bežično punjenje za bežične Airpods slušalice

Ming-Chi Kuo je ponovno doznao informaciju koju nema nitko drugi, a tiče se Appleovih bežičnih slušalica koje bi sljedeće godine trebale dobiti nadograđenu verziju

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u 18:08

Poznati analitičar svega vezanog uz Apple, Ming-Chi Kuo, ponovno domogao jedne ekskluzivne informacije iz dobavnoga lanca ove kompanije. Ovoga se puta radi u bežičnim slušalicama Airpods koje bi uskoro trebale dobiti nadograđenu verziju. Kuo kaže kako će već u prvom tromjesečju sljedeće godine Apple u prodaju pustiti Airpods slušalice s mogućnošću bežičnog, induktivnog punjenja.

Tako će svi oni koji svoje iPhone serije 8 ili novije pune na nekom od bežičnih punjača na isti način moći puniti i ove slušalice. Punjač će, dakako, biti ugrađen u kutijicu koja i inače služi da se slušalice u njoj pune i prenose. Na temelju ovakve nadogradnje predviđa se i veliki porast prodaje Airpodsa kojih bi sljedeće godine trebali biti prodano do 55 milijuna komada.

Osim mogućnosti bežičnog punjenja ovaj bi model trebao uključivati i podršku za Bluetooth 5.0 te unaprijeđeni čip serije W koji pogoni Airpodse.

Početkom 2020. godine Apple bi, pak, trebao izbaciti sasvim izmijenjene Airpodse, tj. njihovu drugu iteraciju osvježenog dizajna i eventualno s novim mogućnostima. Pouzdani analitičar Kuo dodaje i kako tek oko 5% vlasnika iPhonea posjeduje Airpods slušalice, pa Apple u tom segmentu ima velik potencijal za rast – pogotovo ako znamo da je u svijetu aktivno preko milijardu iPhonea.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi