Sharkoon SKILLER SGP30 - velika podloga za igraće miševe živopisnih motiva

Sharkoon SKILLER SGP30 najnovija je podloga za igraće miševe ovog proizvođača – velika je i ima opšivene rubove, a kupcima je dostupna u šest različitih motiva

Stjepan Bilić srijeda, 12. svibnja 2021. u 16:45

Nakon prošlotjednog miša za igrače, Light² 180, Sharkoon je sada predstavio i prigodnu podlogu za njega (i ostale miševe) iz serije SKILLER. Novi model nosi oznaku SGP30 i odlikuje se ponajprije veličinom, a zatim i po broju motiva. Naime, dok većina igraćih podloga u ponudi ima jednoličnu, crnu, boju uz pokoji crno-bijeli detalj, SKILLER SPG30 je dobio čak šest različitih printova u boji - Arrow, Hex, Mesh, Poly, Stealth i Stone.

Sharkoon SKILLER SGP30 ima veliku površinu – 900 x 400 milimetara i debljinu od 2,5 milimetara. S donje strane nalazi se guma koja će igračima dobro doći prilikom naglih pokreta rukom, odnosno, mišem. Zahvaljujući gumiranoj podlozi ne bi trebalo doći do proklizavanja podloge, a time ni do nepreciznih i neželjenih pokreta mišem. Kako bi podloga bila što izdržljivija proizvođač je njezine rubove opšio koncem.

Na gornjoj strani nalazi se jedan od šest mogućih motiva koji su ispisani procesom sublimacijskog ispisa. Proizvođač stoga jamči kako neće doći do oštećenja ispisa čak ni prilikom grubljeg pomicanja miša po podlozi. Dodatno, gornja strana podloge tretirana je s vodoodbojnim premazom koji pomaže prilikom održavanja podloge čistom. Naime, pod tekućom vodom lako se uklanja prašina i ostala prljavština.

Zbog povećih dimenzija na podlogu se bez problema osim miša može smjestiti i tipkovnica te još pokoji gadget. Detaljnije specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača. Preporučena cijena za europsko tržište je 17,99 eura.