Elon Musk i Grimes sada su službeno 'polurazdvojeni'

Svima se činilo da je osnivač SpaceX-a i izvršni direktor Tesle konačno pronašao pravu ljubav, no karijera je ipak prevagnula

Matej Markovinović subota, 25. rujna 2021. u 13:57

Elon Musk i kanadska glazbenica Claire Elise Boucher, poznatija kao Grimes, prekinuli su svoju trogodišnju vezu, no nastavit će se zajednički brinuti o svom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xii.

„Polurazdvojeni smo, ali se ipak volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima“, otkrio je Musk za Page Six te je istaknuo da ih rad u različitim dijelovima zemlje vodi odvojenim putevima.  

„Moj rad u SpaceX-u i Tesli zahtijeva od mene da boravim u Teksasu ili putujem u inozemstvo, a ona prvenstveno radi u Los Angelesu“, kaže Musk dodajući da Grimes trenutno boravi kod njega, dok je „Beba X“ u susjednoj sobi.

Podsjetimo, Musk i Grimes stupili su u romantičnu vezu 2018. godine, nakon što je samoprozvani tehnološki kralj otkrio putem Twittera da ima sličan smisao za humor kao i kanadska glazbenica, što mu se očito jako svidjelo.

Prošle godine u svibnju dobili su sina X Æ A-Xii , čije je ime ubrzo podiglo prašinu na društvenim mrežama, pa je Musk u jednoj epizodi podcasta s Joe Roganom objasnio da se ono izgovara „X Ash A 12“.

Musk iza sebe ima osebujnu bračnu povijest. Naime, sa spisateljicom Justine Wilson ima petoricu sinova, a dvaput je bio u braku i s glumicom Talulah Riley.