Objavljujemo dobitnike nagrada koje daruju Se-Mark i Bug

Se-Mark je za lipanjsku nagradnu igru osigurao dva mobitela, pametnu kameru, pametnu sportsku narukvicu i bluetooth slušalice – saznajte tko ih je osvojio

Vinko Krištić subota, 30. lipnja 2018. u 16:06

Sponzor lipanjske nagradne igre u Bugu bila je tvrtka Se-Mark. Svi koji su kupili Bug 307 imali su priliku sudjelovati u nagradnoj igri koristeći jedinstveni kod iz Buga. Nagradni fond je bio vrlo bogat i uključivao je pet nagrada iz različitih segmenata – dva pametna telefona, kamera za pametni dom, pametna narukvica, i in-ear slušalice. Dobitnici su izvučeni jučer, a u nastavku teksta saznajte tko je što osvojio.

1. CUBOT X18 Plus

Ovaj izvrstan best buy mobitel smo i recenzirali. Ima izvrstan 6-inčni Full HD zaslon omjera 2:1 i bateriju kapaciteta 4000 mAh. Tu je čisti Android, Mediatekov osmojezgreni procesor te 4 GB radne i 64 GB interne memorije. U svakom slučaju, i više nego solidan uređaj. Cubot X18 plus osvaja Domagoj Lazar iz Rijeke.

2. Panasonic Smart Home kamera KX-HNC800EXW

Smart Home kamera prvo je povoljan način za uvođenje određene razine sigurnosti u dom. Ova kamera je moderna i elegantna, a od specifikacija tu je Full HD 1080p razlučivost i kut snimanja od 142°. Kamera šalje upozorenja putem mobilne aplikacije, a moguće ju je dodatno povezati sa sustavima pametnog doma. Panasonic Smart Home kamera odlazi u Slano, a dobitnik je Pero Jemin.

3. CUBOT King Kong

Još jedan smartfon koji smo ranije recenzirali. Radi se o tzv. robusnom smartfonu koji je namijenjen ljudima koji se bave raznim aktivnostima na otvorenom gdje vrlo lako stradavaju mobiteli (nautičari, građevinski radnici, planinari, itd.). Mobitel ima solidne specifikacije, a zaštićen je na sve moguće načine od vanjskih utjecaja i oštećenja. King Kong osvaja Goran Lovrek iz Zagreba.

4. CUBOT pametna narukvica S1

Cubot S1 je pametna sportska narukvica koja nudi mnoštvo senzora – barometar, termometar, brojač otkucaja srca, praćenje trčanja, spavanja, hodanja… Uz sve to je vodootporna (IP65), moguće ju je povezati na smartfon i pomoću nje kontrolirati medijski player. Pametnu narukvicu dobiva Danijel Relja iz Dražica.

5. Jabees beatING bluetooth slušalice

Kvalitetne slušalice su gadget koji treba gotovo svakome. Jabees beatING su tzv. in-ear slušalice koje su međusobno spojene kabelom koji se nosi iza glave, a bluetoothom se spajaju na smartfon ili bilo koji drugi povezivi uređaj. Slušalice su otporne na prskanje i znojenje (IPX4). U standby modu mogu biti do 60 sati, pružaju do 4 sata razgovora ili slušanja glazbe, a vrijeme punjenja im iznosi oko 2 sata. Inače, Jabees beatING su nositelj Bugove nagrade Naš izbor u velikom testu bežičnih slušalica, a osvojio ih je Krunoslav Bukovec iz Zagreba.

Čestitamo svim dobitnicima i pozivamo ih da svoje prve dojmove podijele s nama. Ostalima želimo više sreće u nagradnoj igri koju krije ljetni dvobroj Buga.