Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Zagrebu

U novom servisnom centru korisnici će moći popraviti pametne telefone za svega sat vremena, ali i isprobati najnovije Samsung proizvode

Bug.hr ponedjeljak, 20. svibnja 2019. u 15:56

Tvrtke Samsung Electronics i Tech Doctor otvorile su najnoviji premium servisni centar namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima. Novootvoreni servisni centar prodajno-izložbenog karaktera nalazi se u Zagrebu na adresi Vlaška 69, a korisnicima će u prostoru od ukupno 150 četvornih metara omogućiti razgledavanje i kupnju najnovijih Samsung uređaja te korištenje servisa.

Samsung tvrdi da će u novom servisnom centru korisnici imati mogućnost popravka mobitela u rekordno kratkom roku. Tako je za popravke unutar ili izvan jamstvenog roka potrebno svega sat vremena. Ukoliko je za popravak uređaja ipak potrebno više od sat vremena, korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu. Uskoro će biti dostupna i usluga od vrata do vrata čime korisnici mogu iskusiti servisnu uslugu bez dolaska u servis.

Korisnicima koji su doživjeli oštećenje zaslona na svom uređaju Samsung nudi popravak uz prigodni dodatni popust.

Za korisnike uređaja bijele tehnike pozivom Samsung kontakt centru može se ostvariti dodatna usluga poput servisa nakon uobičajenog radnog vremena ili vikendom. Također, Samsung omogućuje usluge dostave, instalacije i edukacije za određene modele televizora i kućanskih aparata - besplatno.

Zagrebački servisni centar za sve korisnike otvoren je svakog dana u tjednu od 8 do 20 sati te subotom od 9 do 15 sati.