Micrin audiosustav BOSE Personal proglašen najboljim

Čitatelji Auto Bilda i Computer Bilda izabrali su audiosustav BOSE Personal za najbolji audiosustav u nekom automobilu na tržištu

Sandro Vrbanus utorak, 23. siječnja 2018. u 16:33

Audiosustav nove Nissan Micre osvojio je svoju prvu veliku nagradu. Čitatelji časopisa Auto Bild odabrali su sustav BOSE Personal s inovativnim zvučnicima ugrađenim u naslon za glavu kao najbolji na tržištu.  Ugledni njemački automobilistički časopis udružio se s časopisom Computer Bild u okviru godišnje dodjele nagrade "Povezani automobil" koja se dodjeljuje najboljim novim tehnologijama u kategoriji multimedijskih uređaja za automobile.

Čitatelji obaju časopisa dodijelili su nagradu Micrinom sustavu BOSE Personal u kategoriji multimedijskih sustava.

Helen Perry, generalna direktorica odjela za male automobile Nissana Europa, nagradu je komentirala riječima: "Njemačka se često naziva kolijevkom automobilskih inovacija i ima iznimno razvijenu automobilsku industriju. Stoga je ova nagrada veliko postignuće za audiosustav BOSE Personal."

BOSE Personal sustav ekskluzivna je ponuda Nissana Micre. Njegovih šest zvučnika, od čega su dva ugrađena u naslon za glavu vozačeva sjedala, posebno je prilagođeno Micrinoj unutrašnjosti. Zahvaljujući širokom zvučnom spektru zvučnika, sustavu za duboke tonove nije potreban poseban dubokotonski zvučnik koji zauzima prostor u prtljažniku.

Zvučnici rade u kombinaciji s tehnologijom BOSE PersonalSpace Virtual Audio, sustavom za obradu digitalnog signala koji stvara doživljaj zvuka koji okružuje putnike sa svih strana, čak i pri većoj glasnoći. Željenu razinu užitka u glazbi vozači mogu prilagoditi putem Micrinog multimedijskog sustava NissanConnect.

Audiosustav BOSE Personal dio je serijske opreme vrhunske razine opreme Tekna i dostupan je opcijski u razinama N-Connecta i Acenta. Dosad je otprilike 37% vlasnika kupilo Nissan Micru s ugrađenim sustavom BOSE Personal, kažu iz Nissana.