Rimac C_Two moguće je virtualno provozati u igri Forza Horizon 4

Prije nego iz tvornice iz Svete Nedelje tijekom sljedeće godine izađu prvi proizvodni modeli jurilice C_Two, zainteresirani je mogu "isprobati" putem Xboxa

Sandro Vrbanus subota, 8. lipnja 2019. u 23:26

Microsoft i Rimac Automobili objavili su ovoga tjedna, u sklopu konferencije XBOX E3, kako će u igri Forza Horizon 4 kao jedan od dostupnih automobila za utrkivanje uskoro biti i Rimac C_Two. Rimčev superautomobil trebao bi na tržište stići u 150 primjeraka tijekom sljedeće godine, a virtualno će ga se prije toga moći ekskluzivno provozati putem Xboxa u ovoj open-world trkaćoj igri.

 

You may want to revise your summer plans - the Rimac C_Two is now available for a virtual test drive. Microsoft XBOX E3...

Posted by Rimac Automobili on Friday, June 7, 2019

U virtualnom će svijetu biti moguće isprobati kako Rimčev novi automobil izgleda, kakve su mu performanse, te što zapravo znači imati na raspolaganju 1914 konjskih snaga, okretni moment od 2300 Nm, te ubrzanje od 0 do 100 km/h za 1,85 sekundi. Rimac C_Two bit će ujedno i prvi potpuno električni superautomobil uključen u Forza Horizon 4.

I kad već govorimo o C_Two, spomenimo i da je testni primjerak ovog vozila prije nekoliko dana otišao iz tvornice kako bi odradio svoje prve crash-testove. Ekipa iz tvornice pripremila je ovaj model, prigodno se na njega potpisala i poslala ga da bi se vratio natrag – razbijen, ali s mnogo korisnih podataka za daljnji razvoj sigurnosnih značajki i strukturnih dijelova monocoquea od ugljičnih vlakana, najvećeg u autoindustriji.

 
Rimac C_TWO Crash Test Mule Signing

A few moments from the signing of the C_TWO Crash Test Mule. Years of hard work are finally taking shape, and we never really take any time to celebrate. This was a brief moment for the team to stop, reflect, take a deep breath and dive into the work again.

Posted by Rimac Automobili on Monday, June 3, 2019