GlobalLogic prepoznat kao predvodnik u uslugama digitalnog inženjeringa po ISG Provider Lens

Tvrtka je lider u dvije kategorije – dizajn i razvoj te platforme i Aplikacijski servisi. Naglašen je i integralni pristup digitalnom inženjerstvu, odnosno podrška u klijentskim digitalnim inicijativama

debug.hr srijeda, 17. kolovoza 2022. u 17:10

Prema Izvještaju Information Services Group (ISG), vodeće globalne tvrtke za istraživanje i savjetovanje u tehnologiji, GlobalLogic Inc., tvrtka Hitachi Grupe i lider u digitalnom inženjerstvu je prepoznat kao tržišni lider u uslugama digitalnog inženjeringa.  Tvrtka je lider u dvije kategorije – Dizajn i razvoj (proizvodi, usluge i iskustva) te platforme i Aplikacijski servisi dok je u kategorijama Povezane i inteligentne operacije – diskretne industrije te Integrirani angažman korisnika, zvijezda u usponu.

Izvještaj ocjenjuje tehnološku stručnost i konkurentsku snagu vodećih pružatelja digitalnog inženjeringa i usluga, a GlobalLogic je prepoznat po svom integralnom pristupu digitalnom inženjeringu temeljenom na dizajnu podržanom tehnološkim inovacijama s jakim fokusom na istraživanje i razvoj.

Prisutni u brojnim industrijama

“Ovaj izvještaj je još jedno priznanje našim projektima i rezultatima koje ostvarujemo već niz godina. Kompanija bilježi dvocifreni rast prihoda i broja zaposlenih radeći na brojnim projektima digitalnog injženerstva širom svijeta. Mi ne stremimo biti standardni pružatelj pojedinačnih softverskih usluga već dugoročni pouzdani partner podržavajući cjelokupni tok vrijednosti na digitalnim poslovnim platformama svojih klijenata. To je strategija od samih početaka, a nastojanjima je doprinijelo što smo od srpnja prošle godine dio Hitachi grupacije, jedne od najvećih multinacionalnih kompanija na svijetu. Prisutni smo u brojnim industrijama, a uz pomoć najsuvremenijih tehnologija radimo na najzahtjevnijim projektima koji oblikuju budućnost širom cijelog svijeta. To uspješno činimo kako globalno, tako i iz Hrvatske”, rekao je Vladimir Kosanović, direktor GlobalLogic Hrvatska.

Dodaje kako je GlobalLogic Croatia prisutan u brojnim vertikalama – u automobilskoj, telekomunikacijskoj, u industriji, implementaciji clouda, Fintechu, a od ove godine i u  razvoju softverskih rješenja i uređaja u području zdravstva kao i u medijskoj/streaming industriji.

Inženjeri GlobalLogica rade iz Hrvatske u internacionalnim timovima na više kontinenata za brojne poznate brendove. Veliko povećanje broja projekata rezultiralo je i rastom broja zaposlenih, te sada tvrtka ima više od 130 zaposlenika.

Inače, u ISG izvještaju je naglašeno kako se GlobalLogic razlikuje od ostalih konkurentskih kompanija po proizvodu, dizajnu usluge i razvoju kroz jedinstveni integrirani pristup digitalnom inženjeringu, vođenom dizajnom. Takav pristup učinkovit je za klijente u transformaciji njihovih tradicionalnih, ali i razvoju novih digitalnih poslovnih modela, često uz pomoć napredne analitike i obrade velikih količina podataka.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi