Q otvara ured u Srbiji

Domaća IT tvrtka Q najavila je zapošljavanje 40 do 50 stručnjaka u Srbiji kojima nude vrhunske uvjete i rad na atraktivnim projektima

debug.hr četvrtak, 17. veljače 2022. u 15:18

IT tvrtka Q, partner .debuga, širi svoje poslovanje otvaranjem ureda u Beogradu, a ove im je godine u planu zapošljavanje 40 do 50 ljudi koji će na globalnim projektima raditi iz Srbije. Nakon Londona i Zagreba, Beograd je treći grad u kojem će Q širiti svoj tim stručnjaka, objavljeno je danas.

Beogradski ured nadovezat će se na onaj zagrebački, a na projektima će raditi zajednički. Kao i u Hrvatskoj, i u Srbiji će Q ponuditi rad u brzorastućoj kompaniji sa zaposlenicima na prvom mjestu, uz rad na zanimljivim međunarodnim projektima.

"U Q-u već godinama surađujemo s brojnim IT stručnjacima iz regije, a upravo smo Srbiju prepoznali kao tržište s kvalitetnim kadrom. Sigurni smo da će nam otvaranje sjedišta u Beogradu omogućiti da osnažimo svoju prisutnost i privučemo još vrhunskih ljudi. Veselimo se novim kolegama", ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Domaća IT tvrtka već surađuje s desetak stručnjaka iz Srbije. Novi zaposlenici imat će na raspolaganju brojne pogodnosti, među kojima su godišnji edukacijski budžeti, naknade za rad od kuće, odabir vrste opreme, kao i privatno zdravstveno osiguranje te Fitpass. Također, iz Q-a najavljuju da će slušati potrebe tržišta i zaposlenika te prema povratnim informacijama kontinuirano modelirati benefite za njih.

Q je nedavno osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju istaknuli su se kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika sa čak 6 osvojenih nagrada.