Digital Realty osnažuje svoju globalnu platformu novim rješenjem za međupovezivost u Hrvatskoj

Usluga ServiceFabric Connect tvrtke Digital Realty osmišljena je za podršku korisnicima dok prelaze na arhitekturu koja je više usmjerena na podatke

Digital Realty ponedjeljak, 6. studenog 2023. u 12:21

Digital Realty, najveći globalni pružatelj rješenja za data centre, kolokacije i međusobno povezivanje neovisnih o oblaku i operateru, objavio je da je korisnicima njegovog data centra u Zagrebu dostupna usluga za međupovezivost Service Fabric Connect.

Usluga Service Fabric Connect omogućuje korisnicima da povežu bez problema sve digitalne segmente svoga poslovanja uz pomoć rješenja dizajniranog za hibridnu IT arhitekturu usmjerenu na podatke. Usluga Service Fabric Connect koju su interno razvili stručnjaci Digital Realtyja omogućuje povezivanje i uklanjanje resursa kako se potrebe poslovanja mijenjaju te drži korisnikovu hibridnu IT infrastrukturu fleksibilnom, uz sigurnost i efikasnost u srži.

ServiceFabric Connect predstavlja sljedeći korak tvrtke Digital Realty za integraciju platformi za međusobno povezivanje s više partnera i izgradnju najvećih otvorenih centara podataka u industriji, kao i izravno rješavanje izazova gravitacije podataka.

Osim toga, ServiceFabric podupire mnoge mogućnosti globalne platforme za data centre PlatformDIGITAL tvrtke Digital Realty, koja je idealno mjesto susreta podataka za tvrtke, s nenadmašnim pristupom nekoliko gusto naseljenih povezanih podatkovnih zajednica uključujući: 5000 kupaca, 1300+ pružatelja mrežnih usluga i 1100+ pružatelja IT usluga i usluga u oblaku.

„Izuzetno smo zadovoljni što je, manje od godinu dana nakon globalnog lansiranja, usluga za međupovezivanje najnovije generacije, ServiceFabric Connect, dostupna i korisnicima u našem hrvatskom data centru,“ izjavio je Goran Đoreski, direktor poslovanja Digital Realtyja u Hrvatskoj i regiji. „ServiceFabric Connect osmišljen je da uspostavi najbolju moguću povezivost na korist naših korisnika i vremenom će evoluirati kako bi im pružao povećanu dodatnu vrijednost.“

Korisnici Digital Realtyjevog data centra ZAG1 uslugu ServiceFabric Connect mogu naručiti već danas kroz sučelje portala za korisnike ili preko svog account managera.