BFS 2023 zatvoren je dodjelama bogatih nagrada

Brojni su dobitnici nagrada danas otišli sretni s Bug Future Showa, od onih koji su dobili novac za poslovnu ideju do najkreativnijih posjetitelja

Sandro Vrbanus četvrtak, 2. veljače 2023. u 18:49

Na kraju Bug Future Showa podijeljene su sve zarađene nagrade tijekom cijelog dana. Prvi na redu bili su dobitnici bogatih financijskih nagrada unutar natječaja poslovnih održivih ideja, LAQOthon. To natjecanje održano je u dvorani Müller, a ukupno se publici i žiriju predstavilo deset startupa sa svojim idejama.

Treće mjesto i 3.000 eura osvojio je Nades Dizajn, startup koji ima ideju kako zamijeniti štetna otapala održivima. Drugo mjesto donijelo je 5.000 eura startupu Deep Green Carbon Offset, koji koristi potencijal algi za borbu protiv klimatskih promjena. Prvu nagradu i 10.000 eura za razvoj poslovanja dobiva projekt GG03 GoGreenOzonator koji se bori protiv kemijskih pesticida, korištenjem ozona u poljoprivredne svrhe.

Nakon slavodobitnika s LAQOthona nagrađeni su i dobitnici glavnih nagrada BFS-a i partnera. Vikend s Mazdom CX-60 je korisnik Instagrama berend303, koji je srca žirija osvojio svojom objavom.

HONOR mobitele osvojili su svojim objavama na društvenim mrežama Renato Ostojić, korisnik northjure i Petar Starčević.

Hrvatski Telekom dodijelio je dva tableta Lenova i Samsunga, a tu je nagradu dobio Ivan Guštin.

Vidimo se sljedeće godine na Bug Future Showu 2024!