BFS 2024: Zatvaranje programa i dodjela nagrada

Bug Future Show u svojem je jedanaestom izdanju privukao nekoliko tisuća posjetitelja, koji su cijeli dan uživali u sadržajima u čak tri dvorane. Na kraju, najzaslužnijima su podijeljene i nagrade

Sandro Vrbanus četvrtak, 8. veljače 2024. u 18:46

Zadnja točka programa, na koju moraju doći svi posjetitelji koji imaju aspiraciju kući odnijeti neku od nagrada, jest zatvaranje showa i – dodjela nagrada.

Na samom su kraju BFS-a 2024 proglašeni pobjednici LAQOthona, natjecanja ekološki održivih poslovnih rješenja, koji su se tijekom cijelog dana predstavljali stručnom žiriju. Nagrade od 3, 5 i 10 tisuća eura podijeljene su najboljim timovima: DeCarboNet, Schuma.io i Thorondrone.

HONOR je potom dodijelio svoj mobitel Magic6 lite, i to ispucavanjem lopte u publiku – sretni posjetitelj koji ju je uhvatio, kući je otišao s novim mobitelom sponzora HONOR. Mazda je dodijelila vikend s automobilom za najbolju fotografiju postavljenu na društvene mreže. Aircash je najbržoj i najspretnijoj sudionici svojeg nagradnog natječaja dodijelio PlayStation 5.

Generalni sponzor Hrvatski Telekom je, također za najkreativniju fotografiju s BFS-a 2024 objavljenu na društvenim mrežama, dodijelio nagradu u obliku poklon paketa iznenađenja.

Generalni pokrovitelj Bug Future Showa 2024 je i jedanaestu godinu za redom Hrvatski Telekom, a sponzori su Addiko banka, Aircash, Algebra, AKD, Certilia, Devot, Genius by Intercapital, LAQO by Croatia osiguranje, Mazda, Span i TIS Grupa. Partner BFS-a je Entrio. Medijski pokrovitelji BFS-a su RTL, N1, Večernji list, Novi list, tportal.hr i Poduzetnik. Organizator je, naravno, Bug.