Combisu nagrada Microsoft Partner of the Year 2022 u Hrvatskoj

Combis je nagrađen radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji

Bug.hr srijeda, 29. lipnja 2022. u 14:36

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku.

Goran Car
Goran Car

"Hvala Microsoftu na priznanju i velika pohvala Combis timu koji je pokazao potrebne kompetencije. Na ovaj način dobili smo novi vjetar u leđa za kreiranje inovativnih rješenja i usluga i za poslovne probleme naših korisnika i za podizanje postojećih uspjeha", rekao je glavni direktor Combisa Goran Car.

Microsoftove nagrade, u različitim kategorijama, dodijeljene su laureatima među više od 3.900 kompanija iz više od 100 zemalja.

"Čast mi je objaviti ovogodišnje pobjednike i finaliste Microsoft Partner of the Year nagrade", rekao je Nick Parker, potpredsjednik Global Partner Solutions Microsofta. "Nagrađeni partneri su izvanredni u iznimnoj grupi nominiranih kompanija i kontinuirano sam impresioniran njihovom inovativnom upotrebom Microsoft Cloud tehnologija i utjecajem na njihove korisnike.”

Microsoft Partner of the Year priznanja objavljuju se prije globalne konferencije Microsoft Inspire, a koja će se ove godine održati 19. i 20. srpnja. Više o nagradama možete pročitati na Microsoft Partner Network blogu.

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi