Deseti Bug Future Show je pred vratima, ovo su osnovne upute za posjetitelje

Jubilarno deseto izdanje najvećeg tehnološkog spektakla u regiji održava se 2. veljače, pod motom "Perfect Ten", i to samo uživo. Dolazite li u Mozaik Event Centar, provjerite servisne informacije

Bug.hr srijeda, 1. veljače 2023. u 21:18

Deseto izdanje najvećeg regionalnog tehnološkog showa, uz nikad bogatiji i atraktivniji program te bolju produkciju, održat će se ovoga četvrtka, 2. veljače. Nakon dvije godine isključivo online događanja i streaminga, ovaj se, jubilarni, Bug Future Show odvija kao u dobra stara vremena – uživo, samo za publiku u dvoranama (naravno, sve se snima, pa će biti naknadno dostupno). U nastavku donosimo nekoliko posljednjih servisnih informacija za posjetitelje.

Lokacija

Mjesto odvijanja BFS-a 2023 je Mozaik Event Centar, na adresi Slavonska avenija 6/2, Zagreb.

U okolnim kvartovima ima ponešto naplatnih i besplatnih parkirališnih mjesta, no naša je preporuka da dođete javnim prijevozom ili taksijem.

Ulaznice i registracija

Svoje ulaznice, vjerujemo, već imate spremne. Možete ih pokazati i na mobitelu ekipi na ulazu, gdje ćete preuzeti narukvicu kako biste mogli neometano izlaziti iz prostora i vraćati se u njega tijekom cijelog dana. Oni koji su kupili tiskano izdanje Buga 361 (prosinac 2022.) te iskoristili V.I.P. ulaznicu iz njega, sa sobom moraju ponijeti karticu s jedinstvenim kôdom. Ona im osigurava poseban goodie bag, rezerviran samo za V.I.P. posjetitelje. BITNO: karticu za goodie bag možete zamijeniti tijekom cijelog dana, na za to posebno označenom mjestu. Nije potrebno "gužvati" se tamo, dakle, odmah prilikom dolaska.

Prolaz prema dodatnim dvoranama i mjestu za podizanje goodie baga
Prolaz prema dodatnim dvoranama i mjestu za podizanje goodie baga

Program

Ove se godine, prvi puta, program Bug Future Showa odvija u tri paralelna "tracka", u tri dvorane unutar istog konferencijskog prostora. Najveća dvorana prima više od tisuću posjetitelja i naziva se – Glavna dvorana. Druge dvije su manje: dvorana Müller s tradicionalnim paralelnim specijaliziranim programom te nova, dvorana .debug Future Show, u kojoj ćete moći čuti predavanja kakva obično donosimo na našoj developerskoj konferenciji u lipnju.

Cijeli program dostupan je na webu Bug Future Showa ili putem posebne (UWA) web aplikacije, koju možete pretraživati putem preglednika, ili je instalirati, neovisno s bilo kojeg uređaja joj pristupate.

PROGRAM BUG FUTURE SHOWA 2023 PRONAĐITE OVDJE

Ostalo

Uz spektakularni ugođaj, zabavne i korisne sadržaje te tradicionalno vrhunsku atmosferu, i ove će godine na BFS-u biti podijeljeno pregršt bogatih nagrada. No, da biste ih se domogli, morat ćete biti uživo na BFS-u – stoga, pažljivo pratite program tijekom cijelog dana.

Službeni hashtag Bug Future Showa 2023 na društvenim mrežama je #BFS2023