Otkrivamo naslove prvih 40 od ukupno 100 predavanja na najvećem .debugu ikada

Ove godine developerski spektakl .debug proširit će se na šest paralelnih trackova, gdje će biti upriličeno 100 predavanja. Neke od naslova najavljujemo već sada, a ostale ćemo otkriti uskoro

debug.hr ponedjeljak, 8. travnja 2024. u 06:00

Zahuktavaju se pripreme za najveći .debug do sada, koji će se proširiti na ukupno šest pozornica s paralelnim programom u zagrebačkom Algebra kampusu, Laubi te u velikom šatoru između njih. Svi će posjetitelji tijekom dva dana imati priliku birati koji od sadržaja pogledati uživo, a baš sve točke programa bit će i snimljene – pa ono što propustite, uvijek možete bingeati kasnije, od kuće.

Zavirite u dio programa

U šest trackova, #devslife, #techtrends, #hardcore, #masterclass, #deeplearning i #design, nastupit će preko 120 stručnjaka, CEO-ova i ostalih viđenijih lica tech scene, a danas vam otkrivamo prvih 40 naslova njihovih predavanja. Vjerujemo da će vas mnogi od njih zaintrigirati – potražite ih na početnoj stranici konferencije, debug.hr!

Na istom mjestu već od ranije možete vidjeti i prvih 66 sudionika programa, koji zajedno s nama pripremaju nezaboravan konferencijski doživljaj.

Ovogodišnji .debug održava se 6. i 7. lipnja 2024. Laubi i Algebra Campusu Zagreb. Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili preko debug.hr naslovnice. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr.

.debug 2023: najbolje u 90 sekundi