Poslane su pozivnice za najspektakularniji Bug Future Show svih vremena. Imate li svoju?

Jubilarno, deseto izdanje najvećeg (i jedinog) regionalnog tech show održat će se u Mozaik Event Centru u Zagrebu, 2. veljače 2023., a ako želite doći, vrijeme je da nabavite pozivnicu...

Dragan Petric četvrtak, 19. siječnja 2023. u 09:00

Wooohoo, za točno dva tjedna, u četvrtak 2. veljače 2023., održat će se jubilarni, deseti po redu Bug Future Show, ovaj put pod motom "Perfect Ten". Kako smo prethodne dvije godine, zbog epidemioloških okolnosti, BFS održali isključivo online, ovogodišnje izdanje moći će se pratiti isključivo uživo, na licu mjesta, a zbog ponovnog susreta sa svima vama i zbog obilježavanja jubileja, pripremili smo dosad najbogatiji, najspektakularniji i najraskošniji program. 

Po prvi puta u povijesti, Bug Future Show održat će se na čak tri paralelna stage, uz najraskošnije produciranu glavnu pozornicu ikada viđenu na tehnološkim događanjima u našoj regiji. Uz naše uobičajene panele, keynote predavanja, intervjue i ostale točke programa, novost je i novi track isključivo developerskih predavanja nazvan ".debug Future Show", kao i natjecanje održivih tehnoloških ideja LAQOthon na kojem se dijeli 18.000 eura!

Ulaznice za praćenje Bug Future Showa 2023 su besplatne, ali isključivo uz pozivnicu! Jedinstvene individualizirane i nedjeljive pozivnice s kodovima za preuzimanje ulaznica putem Enrtrio platforme poslali smo upravo našim najvjernijim čitateljima, a imamo ih još ponešto za podijeliti. Ukoliko i vi želite doći na Bug Future Show, u aktualnom broju Buga (broj 362) pronađite jedinstveni kod s kojim možete putem sustava Entrio preuzeti besplatnu ulaznicu. Bug s kodom za ulaznicu za BFS možete pronaći na kioscima do kraja siječnja.

Kratka video najava je u nastavku:

Detaljan program i satnicu Bug Future Showa 2023 objavit ćemo točno tjedan dana prije showa, a za sada pogledajte tko su neki od govornika i kakve keynote i panele smo pripremili na webu BFS-a na adresi https://bfs.bug.hr/.

Generalni pokrovitelj Bug Future Showa 2023 je i desetu godinu za redom Hrvatski Telekom, a sponzori su Aircash, Algebra, Croatia osiguranje, Honor, LAQO, Mastercard, Mazda, Omega Software, Photomath, Sofascore i Span. Partneri BFS-a su Entrio i Nescafe. Medijski pokrovitelji BFS-a su RTL, N1, Večernji list, Novi list, tportal.hr i Poduzetnik. Organizator je, naravno, Bug