Predstavljanje nove Canonove kinematografske kamere na virtualnom događanju Canon Vision

Canon je najavio predstavljanje svoje nove kinematografske kamere na događaju Canon Vision – platformi koja će zaživjeti u 14.00 h, 24. rujna 2020. i koja virtualno predstavlja okruženje poslovnog sajma.

Bug.hr ponedjeljak, 14. rujna 2020. u 10:00

Canon je najavio predstavljanje svoje nove kinematografske kamere na događaju Canon Vision – platformi koja će zaživjeti u 14.00 h, 24. rujna 2020. i koja virtualno predstavlja okruženje poslovnog sajma.

Ta je kamera savršena za televizijske i kinematografske snimatelje, nezavisne filmaše, videografe i druge, a posjetitelji virtualnog sajma Canon Vision moći će saznati više o novom proizvodu i upoznati cijelu Canonovu ponudu profesionalnih audio i videoproizvoda i rješenja. Dobit će i uvid u tehnologiju od tima stručnjaka za taj proizvod i profesionalaca iz branše te će imati priliku pogledati projekcije kratkih filmova.

Tijekom 24. i 25. rujna program događanja pod nazivom Canon Vision obuhvaća šest sesija uživo s profesionalcima iz svijeta slikovnih tehnologija na kojima će se razgovarati o raznim temama, od trenutačnih izazova u branši i trendova u videonovinarstvu do svijeta postprodukcije i budućnosti Nollywooda. Sljedeći profesionalci iz branše okupit će se na virtualnom događanju Canon Vision i odgovarati na pitanja posjetitelja platforme:

Četvrtak, 24. rujna
15.00 CEST Elisa Iannacone:
Što mi kamera znači u novinarstvu
Elisa će podijeliti svoja iskustva s Canonovom novom kinematografskom kamerom i XA55 te kako su joj koristili kao samostalnoj putujućoj novinarki.
 
17.00 CEST Jolade Olusanya:
Prva produkcija s Canonovom novom kinematografskom kamerom
Jolade nas vodi iza kulisa snimanja minidokumentarnog filma „Give this heart a pen“ uz upotrebu nove Canonove kinematografske kamere.
 
Petak, 25. rujna
10.00 CEST Juan Luis Cabellos:
Kako puni kadar utječe na kinematografiju
Juan objašnjava prednosti korištenja tehnologije punog kadra modela EOS C500 Mark II i kako on skladno surađuje s Canonovim objektivima Sumire Prime.
 
12.00 CEST Ollie Kenchington:
Pozitivan utjecaj kamere EOS C300 Mark III na tijek rada
Ollie će govoriti o tome kako je unaprijeđen njegov produkcijski tijek rada zahvaljujući proizvodu EOS C300 Mark III.
 
14.00 CEST Simeon Quarrie:
Kako nove tehnologije podržavaju niskobudžetnu produkciju
Simeon analizira mu kako tehnologije u novoj Canonovoj kinematografskoj kameri i modelu EOS R5 omogućuju da snimi pravi snimak bez obzira na scenarij.
 
16.00 CEST Daniel Ehimen:
Nollywood: trend
i budućnost
Daniel će podijeliti svoje iskustvo korištenja kamera iz Canonove ponude Cinema EOS kao alata za pripovijedanje u nollywoodskoj filmskoj industriji.
 

Da biste posjetili Canon Vision i vidjeli raspored događanja koja će se moći pratiti na toj platformi, registrirajte se ovdje: https://www.canon.hr/pro/events/canon-vision/

Pojedinosti o događanju Canon Vision:

  • DATUM: 24. i 25. rujna 2020.
  • VRIJEME: od 14.00 h
  • MJESTO: platforma Canon Vision
  • emitiranja uživo dostupna su samo na engleskom jeziku


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi