Prije godišnjeg odmora prijavite se za Magenta 1 B2B Run

Poslovna utrka na 5 kilometara održat će se 13. rujna, a prijave se zaprimaju do 24. kolovoza

Sandro Vrbanus subota, 7. srpnja 2018. u 06:30

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od utrke Magenta 1 B2B Run, poslovnog okupljanja na kojem svake godine sudjeluje sve više kompanija iz cijele Hrvatske. Nakon utrka u Splitu, Rijeci i Osijeku, stazom dugom pet kilometara 13. rujna u Zagrebu moći će trčati svi koji se prijave do 24. kolovoza.

Ovo jedinstveno događanje kroz spoj sporta i neformalnog druženja pokazalo se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika, kažu organizatori. Na startu utrke u Zagrebu naći će se tako preko 200 kompanija podijeljenih u tri kategorije – male, srednje i velike.

Svi koji se do kraja kolovoza prijave za utrku u Zagrebu imat će priliku odmjeriti snage s predstavnicima Hrvatskog Telekoma, GRAWE Hrvatska, Zagrebačke banke, Atlantic grupe, Ericssona Nikola Tesla, HEP-a, Ekonomskog instituta i mnogih drugih koji se sa svojim timovima već pripremaju za zagrebačko izdanje pa žestoke konkurencije i prilike za neformalno druženje neće nedostajati.

"Iza nas su tri odlične utrke koje su privukle zaista veliki broj sudionika. U tijeku su pripreme za Zagreb, pripremamo niz novih zanimljivosti i dodatnih sadržaja kako bi iskustvo trčanja i druženja bilo još bolje. Ovom prilikom pozivam sve kompanije koje se još nisu prijavile da okupe timove među svojim kolegama te nam se pridruže na najpopularnijem sportsko-poslovnom događanju. Vidimo se na startu", izjavio je Jurica Barać, organizator Magenta 1 B2B Run utrke.

Magenta 1 B2B Run u Zagrebu će se održati 13. rujna s početkom u 18 sati. Prijavite se već danas i to putem službene web stranice, a više informacija nađite na njihovoj Facebook stranici.