SofaScore najavljuje keynote predavanje Zlatka Hrkaća na .debugu

Drugi dan .debuga, Bugovog developerskog spektakla koji će se 2. i 3. lipnja održati u Zagrebu, otvorit će Zlatko Hrkać, CEO i suosnivač SofaScorea, tvrtke čiji app koristi 22 milijuna korisnika...

Dragan Petric petak, 13. svibnja 2022. u 05:25

Na .debugu - znate to već - pozornica je rezervirana samo za prvoligaše tech scene. Ako itko zna što je prva liga, na globalnoj razini, i u stvarnom i u prenesenom smislu - onda je to ekipa zaljubljenika u tehnologiju i u sportske rezultate - glasoviti SofaScore. Nihov suosnivač i CEO, Zlatko Hrkać, za ovogodišnji .debug priprema keynote predavanje intrigantnog naslova, "Što povezuje Olivera Dragojevića i naših 22 milijuna korisnika?"

Zlatko će ispričati nepoznate priče o osnivanju i prvim danima tvrtke. Objasnit će nam kakvu je ulogu Oliver Dragojević igrao u nastanku jednog od najpopularnijih globalnih produkata i zašto bez njega možda nikada ne bi bilo SofaScorea. Zašto nikada nisu rekli da je SofaScore startup, kako su došli na ideju za projekt, koje su bile glavne prekretnice i koji su momenti bili ključni da mala tvrtka sa zagrebačkih Vrbana naraste do svjetske razine — na ovom predavanju očekuju vas odgovori na sve to i još puno toga, uz osobni Zlatkov osvrt na dos and don’ts za sve one koji se upuštaju u avanturu pokretanja novog projekta u IT industriji.

Zlatko Hrkać je suosnivač i glavni direktor SofaScorea, kompanije koja stoji iza istoimene aplikacije za praćenje sportskih rezultata u realnom vremenu, s preko 22 milijuna aktivnih korisnika u cijelom svijetu. Analitika Sofinih algoritama za ocjenjivanje sportaša globalno je cijenjena i prepoznata, osobito među najvećim svjetskim zvijezdama nogometa, košarke i desetaka drugih sportova.

Ulaznice za fizički dolazak na .debug su rasprodane, no i dalje možete nabaviti ulaznice za online praćenje najvećeg developerskog spektakla u regiji, putem web-pagea www.debug.hr

 

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi