TVZ-ova Alumnijada 2023 - networking događaj koji okuplja inženjere iz Hrvatske i regije

Alumni Tehničko veleučilište Zagreb organizira alumnijadu 27. rujna 2023., a u programu će sudjelovati Jan de Jong i Paul Bradbury

Bug.hr četvrtak, 21. rujna 2023. u 13:48

ALUMNIJADA 2023 je networking događaj koji već treću godinu zaredom okuplja alumne fakulteta iz područja informatike, računalstva, elektrotehnike, graditeljstva, mehatronike i strojarstva iz Hrvatske, a od ove godine i iz regije. Cilj događaja je poticanje stručne razmjene i povezivanja s poslodavcima.

Događaj je pokrenut kako bi alumni razmijenili iskustva, saznali novosti iz svoje struke, ali i više o ponudama različitih tvrtki u industriji te se kroz neformalnu atmosferu družili s kolegama.

Ovogodišnja ALUMNIJADA 2023 podiže događaj na jednu novu, neviđenu razinu:

  • Više od 1000 m2 natkrivenog prostora za razmjenu ideja i networking.
  • Više od 700 stručnjaka iz cijele regije.
  • 120+ parkirnih mjesta za lakši pristup.
  • Više od 25 sponzora!
  • Hrana i piće za goste i sponzore.

Osim prezentacije generalnih i zlatnih sponzora ove godine na pozornici pridružit će nam se zanimljiv dvojac stranih poduzetnika, Jan de Jong i Paul Bradbury. Govorit će o načinu života u Hrvatskoj i kako ga oni vide kroz oči poduzetnika, koji je work life balance danas najbolji za zadovoljne zaposlenike i kako učiniti zajednicu koja nas okružuje boljim mjestom za sve nas.

[ ] KADA? 27. 9. 2023. od 17 sati 📌📅

[ ] GDJE? Avant Garden, Magazinska ul. 16, 10000, Zagreb – Peron 16 📌📅

Pridruži se ALUMNIJADI 2023 i budi dio ovog uzbudljivog networking iskustva. Ako nisi dobio svoj poziv, a završio si TVZ, za više informacija javi se na info@alumni-tvz.hr.

Alumniji drugih tehničkih fakulteta, javite se svojim alumni predstavnicima za više informacija jer svi ste pozvani!

*Sudjelovanje za alumni članove i njihove +1 je free of charge.

Osiguraj svoje mjesto za networking događaj godine jer je broj sudionika ograničen! Sve dodatne informacije saznaj OVDJE.