Događaji

U Zagrebu vrata otvara prva Apple Premium Partner trgovina u Hrvatskoj

Davor Šuštić četvrtak, 16. ožujka 2023. u 20:42

U zagrebačkom Arena Centru ove subote iSTYLE otvara prvu Apple Premium Partner trgovinu u Hrvatskoj. Prvih 100 kupaca čekaju pokloni

U zagrebačkom Arena Centru 18. ožujka iSTYLE otvara prvu Apple Premium Partner trgovinu u Hrvatskoj i regiji. Trgovina dizajnom i konceptom nalikuje Appleovim vlastitim maloprodajnim trgovinama, što podrazumijeva organizaciju prostora (mobiteli, gadgeti i dodatna oprema bliže ulazu, iMacovi i MacBookovi dublje u prostoru), ali i prisutnost obučenog osoblja, koje je prošlo obuku Apple Premium Partnera, a kojem se kupci mogu obratiti za sve oblike savjetovanja i pomoći u postupku kupnje i korištenja Appleovih uređaja. Posjetiteljima će se također redovito nuditi besplatne edukacije i radionice, poput onih za osnove rada u macOS-u ili učenje uređivanja videa.

U trgovini je dostupan i djelatnik specijaliziran za korporativne korisnike s iskustvom u financiranju korporativnog hardvera.

Naravno, svi tvrtkini mobilni i stolni uređaji na licu mjesta mogu se isprobati, a zanimljivo je da u prostoru praktički nema zaključanih vitrina.

U trgovini će se također obavljati stalne usluge servisa, uključujući zamjenu ekrana iPhonea ili zamjenu baterije bez čekanja, dakle istog dana.

Kupci će imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

Riječ je o šestoj iSTYLE trgovini u Hrvatskoj, ali jedinoj načinjenoj prema smjernicama koje nalaže status Apple Premium Partnera.

Povodom proslave otvaranja nove trgovine, iSTYLE najavljuje da će, počevši od 18. ožujka u 10:00h, nuditi poklone za prvih 100 kupaca Appleovih uređaja, kao i akcijske cijene za neke od njih. Primjerice, MacBook Air bit će slavljenički snižen sa 1.360 na 800 eura i dolazit će s besplatnom Epico Hardshell zaštitom, a MacBook Pro koštat će 1.300, umjesto uobičajenih 1.800 eura. Druge promocijske cijene možete pogledati na službenoj stranici nove trgovine.