Hrvatski Telekom i ALD Automotive objedinili usluge za korisnike flota električnih vozila

Ovom suradnjom hrvatsko tržište dobit će uslugu upravljanja flotom električnih vozila namijenjenu poslovnim korisnicima, uz korištenje HT-ove mreže punionica

Bug.hr utorak, 16. studenog 2021. u 16:32

Hrvatski Telekom i ALD Automotive d.o.o., društvo za operativni leasing, potpisali su suradnju koja predstavlja iskorak za tržište električnih vozila u Hrvatskoj. Slijedom ovog će ugovora prvi puta na hrvatskom tržištu biti omogućena usluga upravljanja flotom električnih vozila. Potpisom i integracijom ove suradnje Hrvatski Telekom postaje prvi pružatelj ovakve usluge za poslovne korisnike u Hrvatskoj.

Upravljanje flotom e-vozila

Hrvatski Telekom pružat će ALD-u uslugu podrške upravljanja flotom vozila na električni pogon osiguravajući svu potrebnu infrastrukturu i dostupnost punionica te upravljanjem i održavanjem alata za praćenje poslovnog odnosa. Za korisnike ALD leasinga ovom će se uslugom na raspolaganje staviti čitava mreža punionica električnih vozila Hrvatskog Telekoma.

"Ugovor s tvrtkom ALD Automotive d.o.o. vidimo kao veliki iskorak u našim nastojanjima da hrvatskom tržištu omogućimo čim širu i kvalitetniju uslugu punjenja električnih automobila. Osim što kontinuirano proširujemo našu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, suradnju s ALD-om vidimo kao priliku za dodatno osvještavanje i motivaciju poslovnih korisnika da u svoje flote integriraju električna vozila", izjavila je Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge Hrvatskog Telekoma.

"Suradnja je rezultat obostrane želje da svojim korisnicima pružimo sveobuhvatnu uslugu u e-mobilnosti. ALD Electric, paket usluga za električna vozila, našim klijentima će kroz jedan kanal omogućiti potpunu uslugu – od savjetovanja, nabave i financiranja, sve do rješenja za punjenje električnih vozila", izjavila je Ivana Poštić, direktorica operative ALD Automotive.

S najvećim brojem postavljenih punionica, Hrvatski Telekom predvodnik je na području e-mobilnosti u Hrvatskoj i regiji te najpouzdaniji tehnološki partner u implementaciji i upravljanju punionicama za električna vozila. Dio je ovoo strategije Hrvatskog Telekoma u ostvarenju niskougljične strategije, a fokusom na razvoj e-mobilnosti HT utječe na smanjenje emisija štetnih plinova te prelazak na čišće oblike energije.

Popis svih punionica dostupan je na ovom mjestu.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi