Hrvatski Telekom i ALD Automotive objedinili usluge za korisnike flota električnih vozila

Ovom suradnjom hrvatsko tržište dobit će uslugu upravljanja flotom električnih vozila namijenjenu poslovnim korisnicima, uz korištenje HT-ove mreže punionica

Bug.hr utorak, 16. studenog 2021. u 16:32

Hrvatski Telekom i ALD Automotive d.o.o., društvo za operativni leasing, potpisali su suradnju koja predstavlja iskorak za tržište električnih vozila u Hrvatskoj. Slijedom ovog će ugovora prvi puta na hrvatskom tržištu biti omogućena usluga upravljanja flotom električnih vozila. Potpisom i integracijom ove suradnje Hrvatski Telekom postaje prvi pružatelj ovakve usluge za poslovne korisnike u Hrvatskoj.

Upravljanje flotom e-vozila

Hrvatski Telekom pružat će ALD-u uslugu podrške upravljanja flotom vozila na električni pogon osiguravajući svu potrebnu infrastrukturu i dostupnost punionica te upravljanjem i održavanjem alata za praćenje poslovnog odnosa. Za korisnike ALD leasinga ovom će se uslugom na raspolaganje staviti čitava mreža punionica električnih vozila Hrvatskog Telekoma.

"Ugovor s tvrtkom ALD Automotive d.o.o. vidimo kao veliki iskorak u našim nastojanjima da hrvatskom tržištu omogućimo čim širu i kvalitetniju uslugu punjenja električnih automobila. Osim što kontinuirano proširujemo našu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, suradnju s ALD-om vidimo kao priliku za dodatno osvještavanje i motivaciju poslovnih korisnika da u svoje flote integriraju električna vozila", izjavila je Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge Hrvatskog Telekoma.

"Suradnja je rezultat obostrane želje da svojim korisnicima pružimo sveobuhvatnu uslugu u e-mobilnosti. ALD Electric, paket usluga za električna vozila, našim klijentima će kroz jedan kanal omogućiti potpunu uslugu – od savjetovanja, nabave i financiranja, sve do rješenja za punjenje električnih vozila", izjavila je Ivana Poštić, direktorica operative ALD Automotive.

S najvećim brojem postavljenih punionica, Hrvatski Telekom predvodnik je na području e-mobilnosti u Hrvatskoj i regiji te najpouzdaniji tehnološki partner u implementaciji i upravljanju punionicama za električna vozila. Dio je ovoo strategije Hrvatskog Telekoma u ostvarenju niskougljične strategije, a fokusom na razvoj e-mobilnosti HT utječe na smanjenje emisija štetnih plinova te prelazak na čišće oblike energije.

Popis svih punionica dostupan je na ovom mjestu.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi