Obitelj e-bicikala Greyp dobila nove članove, a kompanija nagradu

Domaća kompanija Greyp Bikes predstavila je na sajmu u Friedrichshafenu nove, naprednije i robusnije e-bicikle oznaka G6.X, G5.1 i G5.2 te pokupila nagradu za prošlu seriju

Sandro Vrbanus srijeda, 4. rujna 2019. u 22:09

Na sajmu bicikala i prateće opreme Eurobike koji se ovoga tjedna održava u njemačkom Friedrichshafenu hrvatska kompanija Greyp Bikes predstavila je svoje nove električne bicikle. Pola godine nakon što su svjetlo dana ugledali modeli G6.1, G6.2 i G6.3, Greyp je svoju ponudu obogatio novim modelima koji se nazivaju G6.X, G5.1 i G5.2.

Hardtail G5

G5.1 i G5.2 izravni su nastavak serije G6. Riječ je o tzv. hardtail biciklima (samo s prednjom suspenzijom) koji su opremljeni eSim tehnologijom, kamerama, brojnim pametnim mogućnostima i mobilnom aplikacijom kao i prethodnici, međutim prilagođeni su za drugi tip vožnje.

 

The #GreypG5 is finally out! A long anticipated hardtail model is here and it is astonishing. Much like its predecessor,...

Posted by Greyp Bikes on Wednesday, September 4, 2019

Limited edition G6.X

G6.X sasvim je drugačija "zvjerka". Izrađen kao posveta automobilskim korijenima Rimčeve kompanije, ovaj "hiperbicikl" dostupan je u ograničenoj seriji. Načinjen je od najboljih materijala, pa su mu tako i kotači izrađeni od ugljikovih vlakana, a diči se i Öhlins vilicom i stražnjom suspenzijom, Magura kočnicama, bežičnim podešavanjem visine sjedala i mjenjačem, te, naravno, svom tehnologijom poznatom iz ostatka serije i eSim povezivošću.

Eurobike Award

Model G6.2 EXPERT FS eMTB, član prošle serije Greyp e-bicikala koji smo imali prilike i sami testirati, na spomenutom je sajmu dobio i nagradu Eurobike Award za najbolji E-mountainbike. U konkurenciji oko 400 modela i 63 konkurenta iz različitih startupa, upravo je Greyp G6.2 zaslužio ovu prestižnu nagradu svojom kvalitetom, inženjerskim rješenjima i inovativnošću, pohvalili su se iz Greyp Bikesa.

"Znali smo da smo razvili cool i inovativan proizvod", izjavio je Krešimir Hlede, operativni direktor Greypa. "Počašćeni smo da i predstavnici industrije osjećaju to isto, pogotovo za vrijeme naše prve godine na tržištu", dodao je.

Iz Greypa su ovom prigodom poručili da dobivena nagrada i lansiranje novih modela e-bicikala dolaze u isto vrijeme kada se planira i otvaranje nove runde investicija. Kako bi izgradili veliku povezanu mobilnu platformu za svoje proizvode, ova kompanija prikupljat će investicije kroz novi proces u koji će moći biti uključeni kako institucionalni, tako i privatni ulagači, koji će zauzvrat dobiti udio u kompaniji.

Greypovci po primitku nagrade Eurobike Award
Greypovci po primitku nagrade Eurobike Award

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi