U Hrvatskoj dostupan Xiaomi Electric Scooter 3

Novi električni romobil poznate kineske marke donosi kombinaciju povećane snage i male mase, pa je brz, agilan i udoban te idealno prijevozno sredstvo za gradsko okruženje

Sandro Vrbanus petak, 17. rujna 2021. u 06:00

Xiaomi Hrvatska objavio je službenu lokalnu dostupnost svojeg električnog romobila Xiaomi Electric Scooter 3. Istodobno su se pohvalili i kako su do sada u svijetu isporučili više od 4 milijuna električnih romobila.

Xiaomi Electric Scooter 3 nov je i moderan gradski suputnik za sve koji putuju gradom, s dodatno poboljšanim korisničkim iskustvom i sigurnosnim značajkama.

Treća generacija ovog romobila donosi prepoznatljiv dizajn, k tome je praktičan i lagan, a njegova rama nadograđena je i sklopiva u 3 koraka. To ga čini jednostavnim za nošenje, sklapanje i pohranu u prtljažnik automobila, autobus ili vlak.

S brzinom do 25 km/h i električnim motorom maksimalne snage 600 W, Xiaomi Electric Scooter 3 prelazi i uzbrdice i neravnine tijekom kratkih putovanja po gradu. Kad je riječ o spomenutim sigurnosnim značajkama, one uključuju regenerativni sustav zaštite od blokiranja kočnica (E-ABS) te novu stražnju disk kočnicu s dvije disk pločice. Sustav dvostrukog kočenja i KERS sustav pretvara energiju kočenja u dodatnu električnu energiju i omogućava mu još dulji raspon vožnje, tj. produžuje autonomiju i preko nominalno iskazanih 30 kilometara.

Maloprodajna cijena električnog romobila Electric Scooter 3 iznosi 3.099 kuna s uključenim PDV-om. Uskoro očekujte i našu detaljniju recenziju.