Najavljen CSadria Clan Championship s nagradnim fondom od 30 tisuća kuna i finalom u Splitu

Treća sezona regionalnog esports natjecanja u popularnom FPS-u Counter-Strike: Global Offensive započinje uskoro, u otvorenim kvalifikacijama mogu sudjelovati svi zainteresirani timovi

Mateja Šop utorak, 26. veljače 2019. u 21:45

Novo regionalno natjecanje u popularnoj Valveovoj pucačini Counter-Strike: Global Offensive započinje uskoro, objavili su CSadria i Clan Gaming. U partnerstvu s A1 Hrvatska organizirali su CSadria Clan Championship koji će imati nagradni fond od 30 tisuća kuna i u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani CS:GO timovi iz regije.

Turnir će se održati kroz četiri runde kvalifikacija, nakon čega slijedi Online dio natjecanja u kojem će sudjelovati osam timova, a najbolja četiri će dobiti priliku zaigrati u LAN završnici koja će se održati 20. travnja u Splitu. Raspodjela nagrada je sljedeća: prvo mjesto 15 tisuća kuna, drugo mjesto 8 tisuća kuna, treće i četvrto mjesto po 3,5 tisuće kuna.

Kako se možete prijaviti za sudjelovanje, koja su pravila i sve ostale dodatne informacije o turniru možete potražiti na ovim stranicama. Ako ne želite sudjelovati, nego samo pratiti akcijsku, to ćete moći napraviti putem Twitch.tv kanala CSadrie, kao i na Facebook stranici, a organizatori kažu kako pripremaju nagrade i za gledatelje.

CSadria i Clan Gaming dijelit će više informacija o turniru kako se njegov početak bude bližio, a ako želite biti u toku sa svim novostima, možete pratiti njihove službene stranice.