Cooler Master proširuje svoju ponudu dodacima za streaming

Na ovogodišnjem CES-u predstavljena su tri dodatka, a radi se o kondenzatorskom mikrofonu s RGB osvjetljenjem, podesivom LED svjetlu i kartici za snimanje koja može snimiti 4K HDR

Tomislav Stanković četvrtak, 5. siječnja 2023. u 11:41
📷 Image: Cooler Master
Image: Cooler Master

Osim komponenti za računala i periferije poput miševa, tipkovnica i slušalica Cooler Master proširuje svoju ponudu dodacima za streaming.

Kartica za snimanje Stream Origins može snimiti 4K HDR snimke pri 30FPS, 1440p pri 60FPS ili 1080p snimke pri 120FPS. Origins podržava HDMI 2.0 i koristi USB 3.1 Gen 1 sučelje.

Stream Lux LED je podesivo akcentno panel svjetlo. Posebnost su mu tri kotačića na stražnjoj strani koji vam omogućuju ručno upravljanje svjetlinom i temperaturom svjetla bez potrebe za vanjskom aplikacijom.

Ipak, podržava Wi-Fi i Bluetooth povezivanje kako bi se svjetlom moglo upravljati i korištenjem aplikacije. Pripadajući nosač omogućuje fiksiranje na tronožac ili neki drugi stolni nosač.

Stream Lucid je USB-C kondenzatorski mikrofon opremljen RGB osvjetljenjem kompatibilan s PC-ima, Mac-ovima i konzolama. Ima senzor za isključivanje dodirom, 3,5 mm audio priključak i podesivi gumb za pojačanje.

Navedeni dodaci su trenutno samo u fazi prototipa i bez definiranog datuma izlaska ili informacija o cijenama, prenosi The Verge.