Google pojednostavljuje upravljanje lozinkama novim Password Managerom

Sigurnost podataka ovisi o jakim i jedinstvenim lozinkama, a Google Password Manager potrudit će se da vaši podaci ostanu sigurni

Tomislav Stanković nedjelja, 3. srpnja 2022. u 06:00
📷 Image: Unsplash
Image: Unsplash

Upravljanje lozinkama između Google Chromea i Androida bilo je različito i ponekada zbunjujuće iako se radi o istoj funkcionalnosti tj. istim podacima. Google to ovim ažuriranjem želi promijeniti i pojednostaviti.

U slučaju da imate više lozinki za iste web stranice ili aplikacije one će sada automatski biti grupirane. Dodatno je olakšan i pristup lozinkama od kojih vas na Androidu može dijeliti samo jedan klik jer prećac do Password Managera od sada možete postaviti na početni zaslon.

📷 Image: Google Blog
Image: Google Blog

Google Password Manager za vas može kreirati jedinstvene i jake lozinke na svim platformama. Također postoji mogućnost generiranja lozinki za vaše iOS aplikacije ako odaberete Chrome za automatsko popunjavanje lozinki.

Osim toga, Chrome može automatski provjeriti vaše lozinke u trenutku kada ih unosite te vas obavijestiti ako su slabe i višestruko korištene. Tada ih možete promijeniti opcijom automatizirane promjene lozinke. Ova će upozorenja biti omogućena na platformama Android, Chrome OS, iOS, Windows, MacOS i Linux.

Ovo ažuriranje donosi i mogućnost ručnog unosa lozinki izravno u Password Manager.BT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi