Sharkoon RUSH ER30, gamerski USB headset s RGB-om i zamjenjivim jastučićima

Sharkoon je u svoju ponudu dodao novi headset za gamere – RUSH ER30 koji uz kvalitetan zvuk donosi i nezaobilazno RGB osvjetljenje te dodatni set jastučića za uši od tkanine

Stjepan Bilić srijeda, 11. studenog 2020. u 06:00

Sharkoon je u svoju ponudu dodao novi headset – RUSH ER30. Iza ovog naziva kriju se slušalice za gamere na prijenosnim i stolnim računalima te igraćim konzolama, točnije na PlayStationu 4. Slušalice RUSH ER30 s navedenim uređajima se spajaju putem USB kabela s pozlaćenim konektorom.

SPECIFIKACIJE
Izvedba Zatvorene, over-ear
Driveri 50 mm, 32 Ω
Vrsta priključka USB (dužina kabela 220 cm, pozlaćen konektor)
Masa 320 g (bez kabela)
Kompatibilnost Stolna i prijenosna računala, PlayStation 4
RGB DA

Kako bi gamerima osigurao udobnost pri korištenju slušalica Sharkoon se pobrinuo da USB kabel bude dovoljno dugačak, čak 220 centimetara, tj. 2,2 metara. Kako su igraći naslovi odavno dobili podršku za više igraća koji ne moraju biti u istoj sobi, već bilo gdje u svijetu tako ovaj headset ima ugrađen i mikrofon. Radi lakšeg korištenja mikrofon je fleksibilan pa svaki korisnik može ponaosob podesiti njegov položaj, onako kako mu najbolje odgovara.

Za potrebe isključivanja mikrofona proizvođač je dodao i posebnu tipku za tu namjenu. Odmah ispod nje nalazi se i kotačić kojim se regulira jačina zvuka u slušalicama. Proizvođač navodi kako RUSH ER30 headset pored kvalitetnog zvuka odlikuje i snažnim basovima. Po prvi put unutar serije Sharkoon je dodao i RGB osvjetljenje koje je već godinama neslužbeni zaštitni znak gamerske opreme.

Sharkoon navodi kako je RUSH ER30 headset udoban za korištenje zahvaljujući naglavnoj traci kojoj je moguće podešavati prianjanje uz glavu te jastučićima za uši koji su izrađeni od sintetičke kože. Kako sintetička koža nije prvi izbor u ljetnim mjesecima proizvođač unutar seta isporučuje i jastučiće za uši od prozračne tkanine. Sama zamjena jastučića je jednostavna.

Detaljne specifikacije dostupne su na internetskim stranicama proizvođača. Preporučena maloprodajna cijena za europsko tržište je 29,90 eura.